Skip to content
Upcoming

De adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ releast op 25 maart

28 februari 2020 14:51
De adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ releast op 25 maart

De afgelopen tijd is adidas lekker bezig met het ontwerpen van nieuwe colorways. Een tijdje geleden is er een releasedatum bekend gemaakt op de adidas YEEZY BOOST 350 V2 ‘Desert Sage’. Ook de YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ heeft een release datum gekregen. De sneaker zal namelijk uitkomen op woensdag 25 maart. Nog even wachten dus, maar dat is het allemaal waard.

De yeezy’s zijn echte liefhebbers voor de schoenen verzamelaars geworden. Het is een kleine investering, maar dan heb je ook wat. Hoe zeldzamer de yeezy, hoe hoger de waarde van deze sneaker. Kanye West heeft ons laten kennismaken met een nieuwe stijl. De sneakers zijn ontworpen als hardloopschoenen, maar horen nu thuis in het rijtje high-end fashion schoenen.

adidas YEEZY BOOST 380 ‘Mist’ | Closer Look

Deze Yeezy Boost 380 heeft een wel heel bijzondere colorway. De sneaker zal namelijk een ‘mist’ effect krijgen. Dit model heeft een laag uitgesneden Primeknit-bovenwerk die gemarkeerd wordt door een camo-effect. Op de sneaker is een off tan met grijs contrastpatroon bevestigd. De doorschijnende midsole zorgt ervoor dat de sneaker verhoogd wordt. Dit wordt gecombineerd met een grijs rubberen buitenzoolsegment.

De sneaker zal releasen op woensdag 25 maart om 8:00 op adidas.nl. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van 230,-. Voor de laatste sneaker releases kun je onze releasekalender in de gaten houden. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws. Check hieronder de afbeeldingen van de sneaker!

adidas Yeezy Boost 380 'Mist'

FX9764 · Prijs vanaf €123,-

Naar alle aanbieders
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
adidas YEEZY BOOST 380 'Mist'
Images by adidas