Skip to content
Newsfeed

De adidas YEEZY BOOST 380 komt terug in een nieuwe kleur 💥

12 juni 2021 15:00
De adidas YEEZY BOOST 380 komt terug in een nieuwe kleur 💥

Er zijn beelden opgedoken van een nieuwe YEEZY BOOST 380 in een grijze kleur. De BOOST 380 blijkt nog steeds een succes te zijn.

Onlangs kwam de adidas YEEZY BOOST 380 ‘Alien Blue’ uit. Dit was al de 18e colorway van dit Yeezy model in iets langer dan een jaar. Het model kwam voor het eerst uit in december 2019 in een ‘Alien’ colorway als een surprise release. Nu is het tijd voor de 19e variant van deze sneaker in een nieuwe grijze kleur.

Op de nieuwe Yeezy sneaker zit een primeknit bovenwerk met verschillende grijze kleuren. Door het bovenwerk is het een sock-like sneaker. Naast de veters aan de buitenkant zit een donkerder grijs vlak. Dit vlak zit op elke colorway van dit model en maakt het herkenbaar. De zool, veters en de kraag van de sneaker zijn in een lichtere grijze kleur. Dit model is heel makkelijk te stijlen en een must-have als je een echte Yeezy fan bent. Scroll naar beneden voor de beelden van deze sneaker.

Naar verwachting komt deze nieuwe YEEZY BOOST 380 dit jaar nog uit voor €230,00. Wil je deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en Facebook!

adidas YEEZY BOOST 380 Grey
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date