Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy BOOST 380 ‘Blue Oat’ release is verplaatst

8 juni 2020 15:32
De adidas Yeezy BOOST 380 ‘Blue Oat’ release is verplaatst

De release van de adidas Yeezy BOOST 380 ‘Blue Oat’ is uitgesteld naar july. Deze upcoming colorway van de adidas Yeezy BOOST 380 stond eerst gepland voor 20 juni, maar is voor nu dus uitgesteld naar juli. Een exacte release datum is nog niet bevestigd.

Het Yeezy BOOST 380 model is één van de nieuwere modellen van de samenwerking tussen adidas en Yeezy. Ondertussen zijn er al vele verschillende colorways verschenen op het internet, maar zijn er nog maar weinig gereleased. Nu ziet het ernaar uit dat we niet heel lang meer hoeven te wachten op de volgende release.

adidas Yeezy BOOST 380 ‘Blue Oat’ | Q47306

In eerste instantie zou deze colorway volgens bronnen releasen om 20 juni 2020, maar er lijkt toch enige vertraging te zijn opgelopen. Laten we eerst een kijkje nemen naar de sneaker zelf. Wat al gauw opvalt aan het bovenwerk van de sneaker is dat hij gemaakt is van primeknit materiaal. Dit is vrijwel altijd het materiaal dat gebruikt wordt voor adidas Yeezy sneakers. De upper is verwerkt in een oranje/bruine kleur. De kleuren worden gecombineerd door middel van een camouflage patroon dat ook beschikt over een felle blauwe kleur.Dit alles is verwerkt op een BOOST midsole die half doorschijnend is.

Een exacte releasedatum in juli is nog niet vastgesteld, maar daarom is het handig als je dagelijks onze Releasekalender in de gaten houd. Zo blijf je op de hoogte van alle informatie van de adidas Yeezy BOOST 380 ‘Blue Oat’. Wel is het bekend dat de sneaker een prijskaartje van €230,- krijgt.


adidas Yeezy Boost 380 'Blue Oat'

Q47306 · Prijs vanaf €108,-

Naar alle aanbieders
BOOST 380 Blue Oat
BOOST 380 Blue Oat
BOOST 380 Blue Oat
Images by @hanzuying