Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Azure’ dropt in december

2 december 2020 10:46
De adidas Yeezy Boost 380 ‘Azure’ dropt in december

De adidas Yeezy Boost 380 zal er opnieuw droppen in december. De ‘Azure‘ colorway kan toegevoegd worden bij de andere te gekke colorways die al op de Yeezy Boost 380 zijn gedropt. Hieronder lees je niet alleen alle informatie over deze te gekke release, maar vind je ook de afbeeldingen!

adidas en Kanye West werken inmiddels alweer 5 jaar samen. In 2015 sloegen zij de handen in een, en sindsdien brengen zij de mooiste modellen in de mooiste colorways op de markt. De sneakers zijn niet de enige die het goed doen, de slides, shirts, jassen, sokken en trainingspakken zijn ook erg geliefd. De sneakers zijn populairder dan ooit, de Yeezy’s die droppen zijn namelijk binnen no-time uitverkocht.

adidas Yeezy Boost 380 ‘Azure’

De adidas Yeezy Boost 380 ‘Azure’ is een prachtige colorway die voor ons klaar staat! Het bruine bovenwerk bestaat uit primeknit materiaal, wat opvalt is dat de lichtbruine veters in de upper zijn verwerkt. De ‘Azure’ kleur staat voor ‘bright blue in color’. Deze kleur zien we terug op het bovenwerk van de sneaker. De bruine BOOST zool zorgt voor een te gekke look en ultiem comfort. Kortom, een te gekke colorway waar we helaas nog heel even op zullen moeten wachten!

Op zaterdag 12 december is het zover! Dan kan je om 08:00 o.a. terecht bij adidas om de adidas Yeezy Boost 380 ‘Azure’ te kunnen scoren. Voor een volledige store overzicht check je de Sneakerjagers Release Kalender. Er zal een prijskaartje aanhangen van €230.

Houdt de releasekalender en ons Instagram goed in de gaten om op de hoogte te blijven van deze, en alle andere releases! Hieronder kan je sneaker bewonderen voordat deze gedropt zal worden!


adidas Yeezy Boost 380 'Azure'

FZ4986 · Prijs vanaf €103,-

Naar alle aanbieders
Yeezy Boost 380 Azure
Yeezy Boost 380 Azure
Yeezy Boost 380 Azure