Skip to content
Upcoming

Schrijf je alvast in voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 Carbon

28 september 2020 13:50
Schrijf je alvast in voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 Carbon

De nieuwe adidas Yeezy Boost 350 V2 zal op 2 oktober droppen in een Carbon colorway. En niet alleen in de volwassen maten maar ook voor kinderen en baby’s. Dit betekent dat jij kan matchen met de hele fam! Je kan je nu al aanmelden in de adidas app om kans te maken op dit paartje.

Yeezy is het merk van de wereldbekende artiest Kanye West in samenwerking met adidas. Yeezy staat bekend om de sneakers maar daarnaast hebben zij ook te gekke apparel voor in jouw kledingkast. In de afgelopen maanden zijn er veel colorways gedropt op het adidas Yeezy Boost 350 V2 model, er zaten colorways bij die veel op elkaar leken maar ook een hoop die erg verschillend waren. De nieuwste colorway op het populaire Yeezy model is de Carbon colorway.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon’ | FZ5000

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon‘ heeft een bovenwerk dat is gemaakt van Primeknit materiaal. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit de kleuren zwart en grijs. Over het bovenwerk loopt te welbekende streep. De lichte full-length midsole maakt de sneaker compleet en zorgt voor ultiem comfort.

Op vrijdag 2 oktober is het zover, dan kan je de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Carbon‘ toevoegen aan jouw sneaker collectie. Registreer je nu alvast via de adidas-app. Toch liever deze sneaker bemachtigen via een bekende retailer? Bekijk dan voor een volledige storelist in onze release kalender en check waar jij je alvast kan inschrijven voor de raffles! Check onze releasekalender om geen een release meer te hoeven missen.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Carbon'

FZ5000 · Prijs vanaf €152,-

Naar alle aanbieders
adidas yeezy boost 350 v2
yeezy boost Carbon
yeezy boost 350 V2 Carbon
adidas yeezy boost 350 V2 Carbon
images by: adidas