Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ reageert op de zon ☀️

29 april 2021 09:00
De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ reageert op de zon ☀️

Nieuwe beelden van een adidas Yeezy sneaker zijn gedeeld. De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ heeft een lichte colorway met een gele gloed. Maar de sneaker heeft een bijzondere twist: de upper reageert namelijk op UV-licht. Benieuwd wat er gebeurt wanneer zonnestralen de sneaker raken? Bekijk het in het filmpje hieronder:

Video by @king_kicks_com

Boost 350 V2 ‘Light’

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ past goed in het rijtje van de eerdere colorways van het model. De sneaker heeft een egale kleur, die van upper tot zool gelijk is. De lichte colorway heeft een gele gloed, die versterkt is op bijvoorbeeld de hak en de zool.

Boost 350 V2 'Light'
Boost 350 V2 'Light'

Verder bestaat de upper uit het bekende gewoven Primeknit materiaal, wat we gewend zijn van het model. Maar zoals je in het filmpje zag, heeft de upper een bijzondere twist gekregen. De sneaker reageert namelijk op UV-licht. Wanneer het licht de sneaker raakt, ontstaat er een roze glanzende gloed. De naam van de colorway is daarom extra toepasselijk voor dit model.

adidas yeezy
Boost sole

Yeezy houdt van experimenteren

Dit is niet de eerste keer dat Yeezy experimenteert met verschillende materialen en technieken. Het merk heeft op hetzelfde model al eens een ‘glow-in-the-dark’ sneaker ontworpen. Daarnaast zijn er ook verschillende ‘reflective’ sneakers gereleased in verschillende colorways, die in de zomer van 2021 zullen re-releasen.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Glow'

EG5293 · Prijs vanaf €251,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Cloud White' Reflective

FW5317 · Prijs vanaf €294,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 350 Black 'Reflective' - Yeezy Day

FU9007 · Prijs vanaf €241,-

Naar alle aanbieders

Aankomende Yeezy releases

Voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’ is er nog geen officiële releasedatum bekend gemaakt. Maar voor de aankomende maanden mei en juni, kun je je met de foto hieronder alvast voorbereiden welke Yeezy sneaker je gaat kopen. Zoals je op de foto kunt zien, droppen er veel verschillende modellen. Van laars tot slipper, elke sneaker is weer uniek.

yeezy sneakers
Image by Yeezy Mafia

Wacht je toch liever op de bijzondere adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Light’? Dan moet je naar verwachting nog een paar maandjes wachten, de sneaker zal waarschijnlijk nog in de lente/zomer van 2021 releasen. Houd de Releasekalender goed in de gaten, zodat je de bekendmaking van de releasedatum niet mist! Download ook de Sneakerjagers App, zodat je een melding krijgt wanneer deze sneaker èn alle andere sneakers releasen.

Boost 350 V2 'Light'
Images by @hanzuying