Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 350 V2 zal in een ‘Sulphur’ colorway verschijnen

6 mei 2020 21:30
De adidas Yeezy Boost 350 V2 zal in een ‘Sulphur’ colorway verschijnen

Na de bekendmaking van de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Asriel, is er nog geen einde te zien aan nieuwe colorways. Kanye West en adidas blijven ons iedere keer opnieuw verrassen. We hebben namelijk leuk nieuws. Er zal een nieuwe colorway verschijnen op de Yeezy Boost 350 V2. De colorway heeft de naam ‘Sulphur’ gekregen en beschikt over olijfachtige tinten. Eentje die je niet wil missen!

De adidas Yeezy Boost 305 V2 is een razend populaire sneaker die altijd binnen no-time is uitverkocht. Dit V2 model kwam voor het eerst op de markt eind 2016 in een ‘Beluga’ colorway en is iets anders in vergelijking tot het V1 model. De V2 heeft namelijk een ander patroon op de upper, daarbij is ook de heel tab verwijderd, en er is een kenmerkende streep aan de zijkant van het bovenwerk toegevoegd.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Sulphur’ | FY5346

Zoals we gewend zijn van de Yeezy Boost 350 V2 is ook dit model gemaakt van primeknit materiaal. Een lichte olijftint kleur bevindt over dit primeknit materiaal over 95% van het gehele bovenwerk. De kenmerkende streep over de zijkant van het bovenwerk heeft een olijfgroene kleur gekregen met doorschijnend materiaal. Zodra we kijken naar de midsole is er te zien dat deze dezelfde olijftint heeft gekregen als het bovenwerk, terwijl op de outsole een ‘huidskleur’ tint te zien is. Ook komt natuurlijk de kenmerkende BOOST technologie terug in de midsole, wat de sneaker een comfortabel gevoel geeft.

Of deze te gekke adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Sulphur’ ook in Nederland zal droppen is nog maar de vraag. Houd daarom onze releasekalender in de gaten om binnenkort meer te weten over deze release. Tot die tijd kun je hieronder de afbeeldingen bekijken van deze te gekke colorway. Volg ons ook op sociale media voor het laatste sneakernieuws!

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Sulphur'
Images by adidas
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date