Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’ dropt volgende week

7 november 2020 16:33
De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’ dropt volgende week

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’ dropt volgende week. Het 350 V2 model is misschien wel het meest bekende model. We zien deze namelijk vaak in verschillende colorways voorbij komen. Het is opnieuw raak want de ‘Fade’ colorway dropt namelijk al volgende week! Hieronder vind je alle informatie.

Niemand minder dan Kanye West en adidas zijn het brein achter de Yeezy modellen. Er droppen ongekend vaak nieuwe modellen en de meest te gekke colorways. Met name het 350 V2 model is erg bekend, deze kent namelijk de meeste colorways. Naast de te gekke sneakers heeft Yeezy nog veel meer items zoals, slides, truien, shirts en broeken.

adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’

De adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’ heeft een bovenwerk dat bestaat uit primeknit. Dit keer wordt een een donkere tint bruin gebruikt. De lichtere bruin tint zien we op de dikke midsole, die zorgt voor ultiem comfort. Een doorzichtig detail wordt toegevoegd bij de teen en de hak op de midsole. Dezelfde lichtbruine kleur van de midsole zien we ook terug op de veters. Het bovenwerk wordt compleet gemaakt door de donkerblauwe streep op de sneaker.

Nog heel even geduld, de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Fade’ dropt namelijk op woensdag 11 november bij adidas om 08:00! Er zal een prijskaartje aanhangen van €220. Al onze sneakers en releases kan je in de gaten houden in de releasekalender. En om extra content te zien kan je ons ook nog een volgen op Instagram! Check de sneaker hieronder.

adidas Yeezy Boost 350 V2 'Fade'

H02795 · Prijs vanaf €178,-

Naar alle aanbieders
Yeezy boost 350 Fade
Yeezy boost 350 Fade
Yeezy boost 350 Fade
Images by: adidas