Skip to content
Upcoming

De adidas Yeezy 450 ‘Dark Slate Utility’ heeft een donkere colorway

27 maart 2021 10:00
De adidas Yeezy 450 ‘Dark Slate Utility’ heeft een donkere colorway

In maart 2021 dropte misschien wel Yeezy’s meest controversiële model tot nu toe: de 450. Dat Yeezy unieke modellen heeft valt niet te betwisten. Vaak is er een enorme hype wanneer Kanye West met zijn merk weer een nieuw paar releast. De meeste modellen zijn dan ook binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Echter, de adidas Yeezy 450 dropte afgelopen maand in een lichte colorway en het nieuwste model bracht vele verbaasde reacties met zich mee. Maar daar lijkt Yeezy zich niks van aan te trekken, er komt namelijk een donkere variant aan. Bekijk hier de eerste beelden van de adidas Yeezy 450 ‘Dark Slate Utility’.

adidas Yeezy 450 ‘Dark Slate Utility’

Yeezy 450 'Dark Slate Utility'
Image via Instagram @yeezymafia

Yeezy Mafia deelde op Instagram deze beelden van het nieuwste 450 model. De ‘Dark Slate Utility’ colorway is volledig zwart gemaakt. De opvallende foam zool lijkt een matte finish te hebben gekregen en de gewoven upper lijkt een tintje lichter te zijn gemaakt.

adidas Yeezy 450

De adidas Yeezy 450 dropte als eerste in de ‘Cloud White’ colorway. Het model is misschien wel een van Yeezy’s meest uniekste ontwerpen tot nu toe. Het design bestaat uit een opvallende foam zool die verschillende ‘uitstekels’ heeft rondom de upper. Het bovenwerk is van een zacht gewoven materiaal gemaakt en zit dan ook nauwsluitend om je voet. Na de eerste beelden van deze schoen werd het model met talloze voorwerpen vergeleken. Zo deed het mensen denken aan wolken, iets buitenaards of aan bijvoorbeeld gyoza’s.

adidas Yeezy 450
Yeezy 450 meme
Images via Instagram @sneakerjagers

adidas Yeezy 450 'Cloud White'

H68038 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders

Waar doet de adidas Yeezy 450 jouw aan denken? En ga jij proberen de zwarte Yeezy 450 ‘Dark Slate Utility’ te kopen? Een exacte releasedatum is nog niet bekend gemaakt door adidas, het is dus nog even afwachten wanneer het paar zou dropen. Houd onze Instagram-kanalen (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns) in de gaten, als je op de hoogte wil blijven van het laatste sneakernieuws en de leukste memes!