Skip to content
Upcoming

De adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’ komt eraan!

13 juli 2018 14:38
De adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’ komt eraan!

Na de release van vorige week waar de Yeezy Boost 350V2 ‘Butter’ uitkwamen, ziet het er nu naar uit dat Kanye West en adidas een nieuwe release aan het voorbereiden zijn. Het gaat om de adidas x Kanye West Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’ colorway.

Begin 2018 hebben we al wat early shots van de ‘Sesame’ colorway voorbij zien komen. Met nieuwe info zijn we ervan overtuigd dat de sneaker vóór het einde van 2018 nog uit zal komen.

De sneaker

Wat we gewend zijn van de Yeezy Boost 350V2 zien we wederom weer terug in deze collab. De upper is gemaakt van een primeknit materiaal in een ‘sesame’ kleur. Deze kleur loopt over op de midsole. De midsole heeft nog wel een extra gum kleurig detail aan de onderkant en achterkant.

De volledige primeknit upper zorgt ervoor dat de sneaker strak doch comfortabel aansluit op de enkels van de gebruiker. Deze release is ook voorzien van een heeltab. De heeltab is een tool die de drager de schoen makkelijker laat aantrekken.

Hieronder zijn wat gedetailleerde foto’s van de adidas x Yeezy Boost 350V2 ‘Sesame’ afgebeeld. Wie weet scoor jij wel een nieuw paartje ergens in oktober 2018! Voor de laatste updates en releases houd je onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten!