Skip to content
Staff Picks

De nieuwste adidas x IVY PARK collectie is nu uit 🔥

22 augustus 2021 16:00
De nieuwste adidas x IVY PARK collectie is nu uit 🔥

De nieuwste adidas x IVY PARK collectie is nu uit en heeft een ‘Rodeo’ thema. Deze collectie is geïnspireerd op de invloed van Zwarte cowboys en cowgirls.

Om jou inspiratie te bieden voor welk item uit deze collectie het beste bij jou past hebben wij onze favorieten op een rijtje gezet. Kijk je liever zelf rond tussen alle producten van deze IVY PARK collectie? Klik dan op de knop hier onder.


Dames

Er zijn een hele hoop items gedropt voor dames in deze nieuwe collectie. Wat opvalt is dat de kleding ontworpen is om het vrouwelijke lichaam te vieren. De items zijn chique en sexy tegelijkertijd.

In de lijn zitten crop tops, beha’s, leggings, rokjes en mooie pantalons. Om een impressie te geven van het aanbod zie je hier onder onze favoriete outfits. De afbeeldingen leiden jou naar het item wat er onder is vernoemd.

adidas ivy park croptop
Croptop €75,00
legging
Legging €85,00
adidas ivy park cow-print beha
Cow-Print Beha €65,00
cropped colbert
Cropped Colbert €130,00

Uniseks

Naast kleding voor dames zitten er ook uniseks items bij die door alle genders gedragen kunnen worden. Dit zijn items die wat ruimer vallen zoals een graphic t-shirt, truien, denim shirts en denim jacks.

In de collectie worden een aantal verschillende prints gebruikt, waaronder een monogram print van het logo. Dit loopt over het denim heen. Naast het monogram print zien we ook een hoop koeienprint items in de collectie voor zowel mannen als vrouwen.

adidas ivy park denim shirt
Denim Shirt €100,00
graphic t-shirt
Graphic T-Shirt €50,00
adidas ivy park sweatshirt
Sweatshirt €100,00
cow-print jack
Cow-Print Jack €200,00

Kinderen

Voor het eerst in de geschiedenis van Beyoncé’s merk hebben ze een kindercollectie ontworpen. Veel van de items zien we terug in de collectie voor volwassenen. Zo kan elke ouder hun outfit afstemmen met het outfit van de kids.

In de kindercollectie zitten juist veel basics, zoals joggingpakken en activewear. Het enige print dat terugkomt is de koeienprint. Deze is te zien op de legging links onder.

adidas ivy park active jack
Active Jack €70,00
cargo hoodie
Cargo Hoodie €65,00
adidas ivy park cow-print legging
Cow-Print Legging €50,00
joggingbroek
Joggingbroek €65,00

Accessoires

Uiteraard kunnen accessoires niet missen in deze collectie. adidas en IVY PARK hebben een hoop complementaire hoedjes en andere accessoires die jouw outfit compleet maken.

adidas ivy park honkbal pet
Honkbal Pet €35,00
dubbelzijdig vissershoedje
Dubbelzijdig Vissershoedje €50,00
adidas ivy park durag
Durag €40,00
ribbed marble sokken
Ribbed Marble Sokken €30,00

Schoenen

adidas IVY PARK Super-Sleek | GZ3891 & GZ3890

De Super-Sleek pakt het Samba silhouet op en geeft het een futuristisch design. Dit model heeft een gewaagde plateauzool toegevoegd gekregen. Het bovenwerk is gemaakt van verwassen canvas en van leer. De treklus op de hiel is elastisch en is zo ontworpen dat je ze aan tassen vast kan maken.

De Super-Sleek kost €140,00 en is verkrijgbaar via de afbeeldingen hier onder.

adidas ivy park super-sleek
super-sleek

adidas IVY PARK Ultraboost OG | GW8682 & GY3835

De Ultraboost OG heeft een make-over gekregen. De veters van de schoen zijn strak te trekken door middel van een extra element. Ook op deze hiel zit dezelfde treklus die makkelijk vast te maken is aan verschillende sporttassen.

De Ultraboost OG kost €200,00 en is verkrijgbaar via de afbeeldingen hier onder.

adidas ivy park ultraboost og
ultraboost og

Wil jij vaker op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de sneaker wereld? Volg ons dan op Instagram en Twitter en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.