Skip to content
Newsfeed

De adidas x atmos Superstar Hachiko is een furry sneaker

16 september 2021 12:00
De adidas x atmos Superstar Hachiko is een furry sneaker

Merken adidas en atmos hebben hun handen ineen geslagen en zijn met een nieuwe Superstar gekomen. De adidas x atmos Superstar ‘Hachiko’ is een uitbreiding van het ‘Shibuya Pack’. De sneaker brengt ode aan de hond Hachiko. Een hond die negen jaar lang op zijn overleden baasje gewacht zou hebben bij het treinstation van Shibayu.

adidas x atmos Superstar Hachiko

Voor wie de film ‘Hachi: A dog’s tale’ kent, komt het verhaal achter deze sneaker misschien wel bekend voor. De adidas x atmos Superstar Hachiko brengt met zijn harige silhouet ode aan de meest loyale hond die men ooit gekend heeft. De hond zou negen jaar gewacht hebben op de ontmoetingsplaats van zijn baasje, onwetend dat Hidesaburō Ueno (zijn baasje) overleden was. Japans streetwear merk atmos heeft dit verhaal vervolgens vertaald naar de Superstar.

Het ontwerp van de sneaker is geïnspireerd op de vacht van de hond. De Superstar bestaat uit lichtbruin vacht en de drie strepen op de zijkanten zijn gemaakt van donkerbruin suède. Op de zijkant van de zolen zijn de coördinaten van het station in Shibuya te gedrukt. Op de tong zit een zilverkleurig labelplaatje met het adidas logo erin gegraveerd. In de binnenzool is het logo met de tekst “You Make Shibuya” gedrukt.

De sneaker word op 18 september 2021 gereleased bij atmos. De opbrengst van de sneaker gaat naar de stad Shibuya en ondersteunt het ‘Shibuya Ward Official Souvenir Project’. Wil je geen enkele release missen, houd dan onze releasekalender in de gaten. Vergeet ons ook niet te volgen op Instagram, Facebook en Twitter om geen nieuwe sneaker te missen.

atmos x adidas Superstar Hachiko
atmos x adidas Superstar Hachiko
atmos x adidas Superstar Hachiko
atmos x adidas Superstar Hachiko
atmos x adidas Superstar Hachiko
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date