Skip to content
Upcoming

De adidas UltraBOOST 1.0 ‘Maroon’ dropt morgen, donderdag 22 oktober

21 oktober 2020 17:17
De adidas UltraBOOST 1.0 ‘Maroon’ dropt morgen, donderdag 22 oktober

adidas re-released de UltraBOOST 1.0 in de Maroon colorway morgen, donderdag 22 oktober. Het is niet de eerste keer dat adidas deze UltraBOOST 1.0 ‘Maroon’ released. In 2015, ten tijden van de UltraBOOST hype, verscheen precies dezelfde uitvoering in dezelfde colorway. Dit was tevens het moment dat de UltraBOOST, mede door Kayne West, trending werd als lifestyle sneaker. De sneaker dropt op aanstaande donderdag, 22 oktober 2020, bij diverse geselecteerde retailers.

De adidas UltraBOOST kwam op de markt als sneaker voor hardlopers, maar ondertussen zien we de sneaker ook veel gebruikt worden voor het dagelijks leven. De sneakers hebben BOOST in de zool, dit zorgt ervoor dat je lichter en gemakkelijker loopt. Ook zorgt het ervoor dat je je goed af kan zetten en zacht kan landen. De sneaker kent vandaag de dag al heel wat colorways.

adidas UltraBOOST 1.0 ‘Maroon’

Het bovenwerk van de adidas UltraBOOST 1.0 ‘Maroon bestaat uit Primeknit en TPU, die in een bordeaux kleur komt. De sneaker wordt afgemaakt met fel oranje details die te zien zijn op de branding van de tong en de insole. De zwarte hak van de sneaker beschikt over de UltraBOOST branding.

Op donderdag 22 oktober is het zover, dan kan jij de adidas UltraBOOST 1.0 ‘Maroon’ toevoegen aan jouw sneaker collectie. De sneaker is onder andere verkrijgbaar bij Foot District, een volledige storelist vind je met de onderstaande link. Aan dit paartje hangt een prijskaartje van €160,-, hieronder kan je de sneaker nog eens goed bekijken. Om altijd op de hoogte te blijven kan je ons volgen op social media of een kijkje nemen in de releasekalender.

adidas Ultra Boost 1.0 'Maroon'

AF5836 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders
adidas ultra boost maroon
adidas ultra boost maroon
adidas ultra boost maroon
Images by: silvasdescalzo