Skip to content
Upcoming

De adidas TIRO ‘Pinstripe Hype’ collectie is nu live

17 juni 2022 17:43
De adidas TIRO ‘Pinstripe Hype’ collectie is nu live

adidas heeft een nieuwe ‘TIRO’ trainingswear collectie onthult. Met de nieuwe ‘Pinstripe Hype’ collectie wordt je niet over het hoofd gezien. De kledingstukken zijn allen voorzien van een retro krijtstreepmotief. Het materiaal is gemaakt met innovatieve AEROREADY-technologie, dat vochtafvoerend is en snel water absorbeert.

Tiro Tracksuit

Met de TIRO kledinglijn stap jij in stijl het trainingsveld op en geniet je van hoge kwaliteit sportkleding. De collectie grotendeels vanaf nu verkrijgbaar op de website van adidas. Alleen het herentrainingspak is pas vanaf dinsdag 5 juli 2022 verkrijgbaar.

adidas TIRO ‘Pinstripe Hype’ collectie

Om je een idee te geven van wat de ‘Pinstripe Hype’ kledinglijn precies inhoudt hebben we onze favoriete items. Deze items zijn allemaal te vinden in de nieuwe TIRO zomercollectie van 2022.

Trainingsjack heren

We beginnen met het TIRO trainingsjack, dat is uitgevoerd in twee subtiele blauw tinten. Over heel de jas zijn verticale streepjes in verschillende breedtes te vinden. De donkerblauwe basis geeft de lichtblauwe strepen ruimte om extra op te vallen. Op de mouwen vind je een groot lichtblauw vlak, wat halverwege verandert in de iconische drie strepen. Deze top is volledig gemaakt van gerecyclede materialen.

Trainingsjack heren
Trainingsjack heren

Trainingsbroek heren

Bij de het trainingsjack hoort ook nog een matchende broek. Dit kledingstuk heeft net als de top een marineblauwe basis met lichtblauwe strepen. Het AEROREADY materiaal voert vocht af, zodat jij droog en comfortabel blijft.

De toelopende pijpen geven de broek een gestroomlijnde pasvorm, en dankzij de enkelrits is de broek makkelijk over je schoenen aan te trekken. Het gestreepte design zorgt voor een elegante look op het speelveld.

Trainingsbroek heren
Trainingsbroek heren

Hoodie heren

De trainingsbroek is ook perfect te combineren met deze sweater. Deze hoodie is gemaakt van een warme, zachte materialen mix waardoor het perfect is om aan te trekken tijdens een warming up. De ritssluiting op de borst dient als ventilatiegat en maakt het tegelijkertijd het uittrekken makkelijker.

Hoodie heren
Hoodie heren

Trainingsjack dames

Ook voor de dames is er een trainingsjack uit de TIRO ‘Pinstripe Hype’ collectie. Bij de dames is deze echter een andere kleur. Bij deze top wordt bordeauxrood gebruikt als primaire kleur met mint-kleurige strepen. Ook deze jas is gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Het AEROREADY materiaal maakt dit een perfecte, elegante trainingsjas.

Trainingsjack dames
Trainingsjack dames

Hoodie dames

De TIRO ‘Pinstripe Hype’ collectie bevat ook nog een hoodie in dezelfde bordeauxrood-mint colorway. De bordeauxrode sweaterstof gecombineerd met de gevoerde capuchon, die mint kleurt, zorgen dat je warm blijft als je op de bank zit of gewoon even een break neemt van het sporten. Op de mouw vind je blokken die halverwege de mouw overgaan in drie strepen. Op de borst bevindt zich ook nog een mint-kleurige ritssluiting die geopend kan worden. Dit zorgt voor ventilatie tijdens het bewegen.

Hoodie dames
Hoodie dames

Shorts dames

Bij de Hoodie hoort ook nog een matchende korte broek. Deze broek heeft een klassieke sport look. De voetbalshort heeft een hoge taille voor ultiem comfort, de hele dag lang. Het kledingstuk is geproduceerd van rest- en productie afval. In deze shorts heeft dit rest materiaal een nieuwe leven gekregen.

Voetbalshirt

We sluiten onze favorite picks af met het gestreepte voetbalshirt uit de nieuwe TIRO collectie. Het shirt is volledig gemaakt gerecycled materiaal dat is voorzien vanvocht afvoerend ‘AEROREADY’ technologie. In tegenstelling tot het trainingspak kleurt de basis hier lichtblauw met navy kleurige strepen.

Voetbalshirt
Voetbalshirt

Dit waren onze favorieten uit de nieuwe collectie. Voor het gehele overzicht kun je een kijkje nemen op de website van adidas. Voor meer informatie over aankomende releases kun je onze nieuwspagina in de gaten houden. Vergeet ons niet te volgen op Instagram voor het laatste streetwear en sneaker nieuws.