Skip to content
Upcoming

De adidas Temper Run krijgt een herfstige colorway!

8 november 2018 15:08
De adidas Temper Run krijgt een herfstige colorway!

Veel van de releases van adidas in 2018, waren gericht op het creëren van nostalgie bij de fans. Voor deze nieuwe herfstige colorway dook adidas terug in de tijd voor de stevige running sneakers met gewaagde bold color blocking. De adidas Temper Run, die oorspronkelijk uitkwam in 1997, is hierop geïnspireerd en krijgt speciaal voor de herfst een bijpassende colorway.

Dit keer is de uitvoering iets eenvoudiger gehouden, waarbij het grootste deel van de constructie een Light Brown kleur heeft. Een aantal grijze panelen, en gedetailleerde touches van donkerrood en geel vullen de colorway aan. Het bovenste deel van de sneaker trekt de meeste aandacht met behulp van mesh, suède en ander textiel dat zorgt voor een premium esthetiek. Deze nieuwe uitvoering van de adidas Temper Run is nu verkrijgbaar! Check hieronder de shoplink.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Temper Run

Prijs: €139,90
Colorway: Light Brown/Grey Six/Core Black
Stylecode: G27920
Shoplink >>

Images by: Sneakernews