Skip to content
Upcoming

De adidas Superstar x LEGO collab is nu verkrijgbaar

30 juli 2021 10:00
De adidas Superstar x LEGO collab is nu verkrijgbaar

LEGO en adidas hebben al een aantal schoenen samenwerkingen achter de rug en brengen op vrijdag 30 juli 2021 een nieuwe samenwerking uit. Het bekende Superstar silhouet heeft namelijk een make-over gekregen, in twee bijzondere variaties. De sneakers verschijnen in de klassieke wit-zwarte kleurencombinatie, maar hebben een bijzondere twist. Zo bevat één design LEGO elementen en het andere design bestaat zelfs volledig uit LEGO! Bekijk de adidas Superstar x LEGO samenwerking snel hieronder.

adidas Superstar 360 x LEGO

adidas Superstar x LEGO

De adidas Superstar 360 x LEGO heeft de klassieke Superstar kleuren gekregen. De sneaker heeft een witte basis en bevat zwarte delen. Zo zijn de iconische drie strepen zwart gekleurd, net zoals het vierkant achter het logo op de tong. Hierop zijn gouden details te zien, ook de ‘SUPERSTAR’ letters op de zijkant zijn goud gekleurd.

De sneaker bevat naast de traditionele kleuren ook unieke onderdelen. Zo lijkt het alsof sommige delen van de schoen bestaan uit echte LEGO-blokjes. Zo zie je de bekende blokjes als patroon op de witte teen, zwarte hiel en strepen. Daarnaast is de sneaker ook nog eens gemaakt met gerecycled materiaal: 20% van de onderdelen die samen het bovenwerk vormen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal.

adidas logo
three stripes adidas

Lego X adidas Superstar 'Cloud White'

GW5270 · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders

adidas Superstar x LEGO

adidas Superstar x LEGO

De van LEGO gemaakte adidas Superstar is onderdeel van de collectie voor volwassenen. Je kunt kiezen uit een bouwpakket voor de linkerschoen of rechterschoen. Natuurlijk kun je ook beide kanten aanschaffen, om een mooi paar ervan te maken.

Het pakket komt in een blauwe schoenendoos met het adidas logo, zo lijkt het net alsof je een echte Superstar koopt. De sneaker is gemaakt op ware grootte: de schoen is 12 cm hoog, 27 cm lang en 9 cm breed. Het model bestaat uit 731 LEGO-blokjes die samen de Superstar vormen. Ook zit er een houder bij waar het model op gepresenteerd kan worden. Als kers op de taart zitten er ook veters bij, waardoor het model nog meer op een echte adidas sneaker lijkt.

LEGO adidas
LEGO shoe
Images by adidas

Lego X adidas Superstar

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Rebuilt by Originals

Wil je nog een stapje verder gaan met het bouwen van de Superstar? Dan is er een mogelijkheid om jouw schoen te personaliseren. Zes ontwerpers hebben hieronder in het filmpje hun eigen draai gegeven aan het model. Zoals je kunt zien zijn er talloze manieren om jouw LEGO Superstar te maken. Je kunt allerlei vormen toevoegen in elke kleur die je maar wil. Wees creatief!

De adidas Superstar x LEGO collab zal releasen op vrijdag 30 juli 2021 om 10:00 uur via adidas.nl. De sneaker zal een verkoopprijs van €140 hebben en het bouwpakket heeft een prijs van €90. Ga jij de sneakers rocken of kies je ervoor om jouw droom paar te bouwen?

Check onze Releasekalender om geen enkele sneakerrelease te missen. Wil je daarnaast gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van het laatste sneakernieuws? Volg dan al onze social media accounts: op Instagram (@sneakerjagers & @sneakerjagers_wmns), Facebook (@sneakerjagers) en Twitter (@sneakerjagers), zo mis je niks!

adidas Superstar x LEGO
Image by LEGO