Skip to content
Upcoming

De adidas Stan Smith krijgt een zomerse touch-up!

13 augustus 2018 21:32
De adidas Stan Smith krijgt een zomerse touch-up!

Stan Smith heeft in de ruim 40 jaar van zijn bestaan vele colorways gezien en toch is adidas is nog steeds niet klaar met het aanbrengen van nieuwe wendingen op een van hun meest iconische silhouetten. Deze twee onthulde paren van de klassieke tennisschoen zijn voorzien van een leren bovenwerk en een volledig witte basis. Als extra detail hebben beide schoenen vrolijke bloemetjes op de zijkanten.

De Stan Smith is al een langere tijd een populaire schoen van adidas. Deze gestroomlijnde schoen, in 1971 speciaal ontworpen voor tennislegende Stan Smith, heeft een bijzondere plek in de stijlgeschiedenis. Het gladde bovenwerk van volnerf-leer met geperforeerde 3-Stripes en de rubberen loopzool in een bijpassende kleur hebben van de low-top een waar sneakericoon gemaakt. Wat de schoen onderscheidt van een originele Stan Smith is het bloemenborduurwerkaan de zijkant, wat zorgt voor contrast en kleur op het paar klassieke sneakers. Beide sneakers zijn wit maar bij de ene schoen zijn de details en de bloemenprint zwart. En bij de andere schoen zijn de details wit en is de bloemenprint gekleurd. De zwart geborduurde Stan Smith is al verkrijgbaar via Foot Locker >>

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


adidas Stan Smith

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Verwachte prijs: €110,-
Colorway: Cloud White/Core Black/Cloud White
Stylecode: BC0257
Shop de adidas Originals Stan Smith hier >>


adidas Stan Smith

Releasedatum: Binnenkort verkrijgbaar!
Verwachte prijs: €110,-
Colorway: Cloud White/Cloud White/Gold Metallic
Stylecode: BC0259