Skip to content
Upcoming

De adidas Stan Smith ‘Gremlins’ is binnenkort verkrijgbaar

10 december 2020 12:18
De adidas Stan Smith ‘Gremlins’ is binnenkort verkrijgbaar

De adidas Stan Smith ‘Gremlins’ is binnenkort verkrijgbaar, deze sneaker is perfect voor de kerst. De sneaker is namelijk geïnspireerd op de kerstfilm, The Gremlins! Gelukkig kan je voor de kerst dit paartje nog bemachtigen! Op 19 december zal deze sneaker namelijk bij verschillende stores droppen! ⁠

De adidas Stan Smith kwam oorspronkelijk op de markt als tennisschoen, maar vandaag de dag zien we dit adidas model toch voornamelijk als lifestyle sneaker. Veel colorways hebben de revue al gepasseerd.

adidas Stan Smith ‘Gremlins’

Eerder kon je het al lezen, de adidas Stan Smith hebben we al in vele colorways voorbij mogen zien komen. Maar ondanks dat, springt deze colorway er toch echt bovenuit! De naam verklapt het al, de Gremlin colorway is dan ook geïnspireerd op de kerstfilm uit de jaren 80. De sneaker beschikt over een harig bovenwerk dat in wit en bruin gekleurd is, net als de vacht van het personage Gizmo! De heeltab wordt versierd met twee grote ogen, net als die van de Mogwais. De wezens zijn super lief, tenzij je je niet aan de instructies houdt, dan worden ze namelijk groen, net als de insole van de sneaker! Overigens mogen de wezentjes ook niet nat worden, en daarom is er op het bovenwerk van de sneaker een laagje Gore-Tex geplaatst. Overigens komt dit paartje in de perfecte schoenendoos, deze kan je hieronder bekijken.

Op zaterdag 19 december, vanaf 00:00 kan jij de adidas Stan Smith ‘Gremlins’ scoren. Er zal een prijskaartje aanhangen van €120,-. Hieronder vind je niet alleen de link naar een volledige storelist, maar ook de afbeeldingen van de sneaker. Zo kan jij de prachtige nieuwe colorway op de adidas Stan Smith nog eens goed bewonderen. Blijf altijd op de hoogte van de nieuwste releases door middel van ons te volgen op Instagram en een kijkje te nemen in de releasekalender.


adidas Stan Smith 'Gremlins'

S42669 · Prijs vanaf €211,-

Naar alle aanbieders
adidas Stan Smith gremlins
adidas Stan Smith gremlins
adidas Stan Smith gremlins
Images by: 43Einhalb