Skip to content
Upcoming

De adidas Solarboost beschikt over nieuwe technologie!

9 mei 2018 14:08
De adidas Solarboost beschikt over nieuwe technologie!

adidas heeft een nieuwe sneaker toegevoegd aan zijn Boost lijn: the Solar Boost. De Solar Boost beschikt over een ultra comfortabele Boost zool. De nieuwe Solarboost komt in twee colorways, één voor mannen en één voor vrouwen.

De Boost zool beschikt over de nieuwste technologie genaamd Tailored Fiber Placement. Het nieuwe materiaal is ontworpen met nauwkeurige gegevens, dit omdat ze zo perfect kunnen meten of de vezels met elkaar verbonden zijn. De zool beschikt ook over Parley materiaal. adidas is toegewijd aan het creëren van producten, op manieren die hun impact op het milieu minimaliseren.

Parley for the Oceans pakt grote bedreigingen aan voor onze oceanen, het belangrijkste ecosysteem van onze planeet. Zij geloven dat de kracht van verandering in de handen van de consument ligt – als hij een keuze heeft – en de macht om deze nieuwe consumentengedachte vorm te geven in handen ligt van de creatieve industrie.

Buiten deze nieuwste technologie om, biedt de Solarboost een geactualiseerde Energie-Rail in de middenvoet voor extra stabiliteit, en een nieuwe StretchWeb zool ontwerp dat is gemaakt om te bewegen. De Boost -demping maakt de sneaker compleet.

De Solarboost voor mannen beschikt over een zwart bovenwerk. De adidas strepen op de zijkant van de sneaker zijn wit. De hiel beschikt over een aqua kleur en verkleurt dankzij een gradient in de kleur oranje en loopt zo door naar de teen. De Solarboost voor vrouwen heeft een donkere blauw bovenwerk, de adidas strepen hebben een mint kleur. De sneaker beschikt over lila/mint details. Beide schoenen zijn voorzien van een iconische witte Boost tussenzool en een zwarte buitenzool.

De sneaker worden op 17 mei gereleased. Wil je meer zien van adidas? Klik dan hier.


adidas Solarboost ‘Real Lilac’

Releasedatum: 10 mei, 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Mystery Ink/Clear Mint/Real Lila
Stylecode: BB6602
Storelist: Klik hier>>


adidas Solarboost ‘Hi-Res Aqua’

Releasedatum: 17 mei, 2018
Prijs: €160,00
Colorway: Core Black/Grey/Hi-Res Aqua
Stylecode: CQ3168
Storelist: Klik hier>>