Skip to content
Upcoming

De adidas Originals Rascal in drie colorways!

16 mei 2018 15:20
De adidas Originals Rascal in drie colorways!

De adidas Yeezy Powerphase was één van de populairste casual schoenen van vorig jaar. Het retro gevoel en de zeer eenvoudige styling viel voor de sneakerheads en mode geeks goed in de smaak. Omdat de sneakers tijdens de release zo hyped was heeft adidas er voor gekozen om een sneaker te ontwerpen die er veel op lijkt.

Deze zomer zal adidas Originals de nieuwe Rascal modellen introduceren. De sneakers zullen bijna dezelfde bouw hebben als hun voorganger de Powerphase. Echter zal de nieuwe versie van de sneaker meer hoeken en gelaagdheid hebben. De bekende 3- stripe is er bij deze sneaker niet, in plaats daarvan hebben ze kozen voor een lijn die van de enkel tot de teen loopt. De sneaker is vrij laag en dat zie je tegenwoordig steeds vaker. De adidas Rascal wordt gemaakt van glad leer, dit is een van de redenen waarom de sneaker veel lijkt op de Powerphase.

Tot nu toe worden de sneakers in 3 verschillende colorways gereleased. Na de bekendmaking van de gebroken wit en witte versie van de adidas Originals Rascal, komt er ook een ”Core Black” colorway! Bij de ”Core Black” colorway zijn de versieringen minimaal gehouden. Op de tong en hiel is het adidas logo te vinden in het wit en een dunne rode, navy  streep over de zijkant van de sneaker. Bij beide versies, de gebroken wit en wit, is het bovenwerk van leer. De sneakers beschikken over een dubbele streep op de zijkant van de sneaker. De strepen zijn rood en navy.

De sneakers worden op 20 juni gereleased. Houd goed onze pagina in de gaten voor eventuele updates.


adidas Originals Rascal ”Off-White”

Releasedatum: 20 juni, 2018
Prijs: €100,-
Colorway: White Tint/FTWR White/White Tint
Stylecode: B41680
Storelist: Klik hier>>


adidas Originals Rascal ”White”

Releasedatum: 20 juni, 2018
Prijs: €100,-
Stylecode: B41674
Storelist: Klik hier>>


adidas Originals Rascal

Releasedatum: juni, 2018
Prijs: €100,-
Colorway: Core Black/Scarlet/Collegiate Navy
Stylecode: B41672
Storelist: Klik hier>>