Skip to content
Upcoming

De adidas Originals Forum Low is terug van weggeweest en dropt in een ‘Unveil’ colorway

8 november 2020 16:52
De adidas Originals Forum Low is terug van weggeweest en dropt in een ‘Unveil’ colorway

De adidas Originals Forum Low is terug van weggeweest en dropt in een ‘Unveil’ colorway. Hieronder vind jij alle informatie over deze te gekke sneaker in een prachtig nieuwe colorway!

Dat we niet zo vaak horen over de de adidas Forum Low neemt natuurlijk niet weg dat het een ongekend mooie sneaker is. De sneaker heeft een verfijnde basketbal look. De Forum Low is een vervolg van de Forum Mid, die overigens in de jaren 80 bizar populair was. Het lage variant is niet alleen stijlvol, maar krijgt een speelse draai door het retro klittenband bovenaan de veters.

adidas Originals Forum Low ‘Unveil’

De adidas Originals Forum Low ‘Unveil’ heeft een lederen bovenwerk in een crème kleur. Op het gehele bovenwerk zien we de adidas branding in een net iets wat donkerdere tint terug. Wat opvalt aan deze sneaker is natuurlijk het klittenband bovenaan bij de veters, en ook hierop is de adidas branding te zien. De upper rust op een witte midsole en outsole.

Voor nu staat de release gepland op 11 november, echter is dit wel in Japan. Wanneer dit paartje in Europa uit zal komen is nog onbekend. We hopen dat ook wij nog in 2020 deze colorway kunnen bemachtigen bij adidas. Om op de hoogte te blijven van deze, en alle andere releases kan je ons volgen op social media en de releasekalender in de gaten houden. Check hieronder de sneaker!

adidas Forum Low Unveil