Skip to content
Upcoming

De adidas Originals Trimm Star komt exclusief terug bij Size?

20 april 2018 10:41
De adidas Originals Trimm Star komt exclusief terug bij Size?

Size? is terug met een nieuwe exclusieve sneaker. Size? duikt in het archief van adidas om in deze release de Trimm Star terug te brengen. De sneaker werd oorspronkelijk uitgebracht als lichtgewicht trainingsschoen in 1971. Dit is de tweede keer dat Size? dit silhouet released, na de drop van twee colorways in 2013.

De Trimm Star is vernoemd naar het Duitse sportinitiatief dat bedoeld was om mensen uit hun huizen te halen en een gezondere levensstijl te beginnen in de vroege jaren 70. Het slanke silhouet heeft een gum zool en een upper die voornamelijk wit is. Op de zijkant is de gouden branding te vinden. De opvallende eigenschap is de custom three-stripe branding, met kleuren geïnspireerd op een VHS (een opname- en afspeelstandaard voor videorecorders). In die tijd werd een VHS gebruikt voor het maken van videotapes van klassieke rugby wedstrijden.

De adidas Originals Trimm Star “VHS” wordt gereleased bij Size? op 4 mei, en zal worden gevolgd door nog een andere colorway van het silhouet. We houden je hierover op de hoogte, dus houd de blogs en releasekalender in de gaten!


adidas Originals Trimm Star

Releasedatum: 4-05-2018
Prijs: €110,-