Skip to content
Upcoming

De adidas NMD_R1 Primeknit in een marble colorway

20 juli 2018 18:47
De adidas NMD_R1 Primeknit in een marble colorway

Het NMD R1 model van adidas Originals blijft de aandacht trekken ondanks de vele colorways waarin het silhouet al is verschenen. De runner sneaker keert deze keer terug in een nieuwe marble colorway.

De futuristische look van deze NMD-stijl is gebaseerd op de technische adidas hardloopdesigns uit de jaren 80. Hij is uitgerust met een ondersteunend, sokachtig adidas Primeknit-bovenwerk en vernieuwd met de huidige innovatieve technologieën. Door de Boost-middenzool voelt elke stap veerkrachtig en responsief aan. De nieuwe colorway is volledig bedekt in een marmer print. De basis van de schoen is zwart en de marble strepen zijn groen. Dit biedt een goed contrast op de donkere basis. Delen op de zijkant van de schoen zijn lichtgrijs en de BOOST zool is wit.

Vrijdag 27 juli om 10:00 zal dit toffe paar releasen. Check hieronder alvast de foto’s! Benieuwd naar meer sneakers die zeer binnenkort gereleased worden? Ga dan naar de releasekalender. En als je ons huidige assortiment aan adidas sneakers wil zien klik dan hier.


adidas NMD_R1 Primeknit

Releasedatum: 27.07.2018 om 10:00 uur
Prijs: €180,-
Colorway: Core Black / Ftwr White / Aero Green
Stylecode: BB7996
Bekijk hier de shoplink >>

Images by: adidas / The Sole Supplier