Skip to content
Newsfeed

De adidas NMD R1 OG colorways zijn er weer

25 december 2022 19:45
De adidas NMD R1 OG colorways zijn er weer

De adidas NMD is een need van het merk sinds de release in 2015. We kijken terug naar een tijd waarin de kicks erg gehyped waren en vandaag de dag is de NMD nog steeds een daily beater! adidas heef de NMD R1 teruggebracht in zijn OG-kleurstellingen.

De NMD R1 veranderde de sneakerwereld: bijna twee jaar lang was de hype enorm! Het was de BOOST technologie, enkele samenwerkingen en de lijnen op het bovenwerk die dit silhouet door het dak deden gaan.

Sindsdien zijn er tientallen nieuwe kleurstellingen uitgebracht, maar voor veel fans komt geen enkele in de buurt van de originele R1. Daarom brengt het merk met de drie strepen de OG’s terug.

De colorways komen in het wit en zwart met de typische rode en blauwe accenten. Daarnaast zorgen de comfortabele Primeknit bovenwerk en de Boost zool voor ultiem comfort.

Hieronder kun je de beelden van de paartjes bekijken. Klik op de button om te zien waar je de OG’s kunt krijgen, in welke maten ze nog verkrijgbaar zijn en hoeveel ze kosten. Je kunt meer NMD sneakers vinden via onderstaande knop in onze sneaker zoekmachine!

Bekijk ons sneaker nieuws voor meer verhalen over de NMD en andere sneaker en streetwear onderwerpen!

adidas NMD OG