Skip to content
Upcoming

De adidas NMD R1 ‘Iridescent’ is een schitterende sneaker voor de dames

29 juli 2020 14:54
De adidas NMD R1 ‘Iridescent’ is een schitterende sneaker voor de dames

Het gebruik van iriserend materiaal hebben we al vaker gezien op sneakers. Het blijkt enorm in de smaak te vallen bij de dames en daarom komt adidas opnieuw met een schitterende colorway. Dit keer is het de beurt aan de adidas NMD R1 ‘Iridescent’ om de harten van de vrouwen te veroveren.

adidas NMD R1 ‘Iridescent’ | FY1263

De nieuwe colorway op de adidas NMD R1 is voornamelijk wit van kleur met iriserende details. De knitted upper heeft een sokachtige pasvorm en zorgt voor een lichtgewicht gevoel. Het iriserende materiaal is te vinden op de drie strepen aan beide zijkanten van de sneaker, als branding op de tong en op de hiel. Dit materiaal creëert een enorm contrast met de witte basis van het bovenwerk. Daarbij is ook de zool simpel wit gehouden. Echter zijn hier wel de beroemde midsole plugs te vinden uit de jaren ’80 in combinatie met de geweldige Boost technologie.

De adidas NMD R1 ‘Iridescent’ wordt in Amerika verwacht te releasen op 1 augustus, maar een Europese releasedatum is nog niet bekendgemaakt. Het is dus nog even afwachten of de sneakers ook verkrijgbaar zullen zijn in Nederland. Bekijk tot die tijd de afbeeldingen hieronder en blijf onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates.

adidas NMD R1 'White Iridescent'

FY1263 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders
Images by adidas