Skip to content
Staff Picks

De adidas End Of Season Sale is gestart

14 juni 2022 21:12
De adidas End Of Season Sale is gestart

De End Of Season Sale van adidas is van start gegaan. Tot en met donderdag 7 juli 2022 krijg je tot wel 50% korting op een hoop verschillende items. Om jou wat inspiratie te bieden hebben wij onze vijf favoriete kledingstukken en vijf favoriete kicks op een rijtje gezet. Scroll je liever zelf door de website? Klik dan op de knop hieronder.

Onze favoriete kledingstukken

1. adidas Originals x Kevin Lyons T-shirt

We trappen ons adidas End Of Season Sale overzicht af met het adidas Originals x Kevin Lyons T-shirt. Dit shirt is in een donkerpaarse kleur en heeft een roze graphic op de borst en op de rug. De graphic is gemaakt door Kevin Lyons, de kunstenaar uit Brooklyn die bekend staat om het tekenen van monsters.

adidas End of season
Van €35,00 naar €17,50
adidas originals x kevin lyons t-shirt

2. adidas Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Short

De adidas Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Short is bijna helemaal in het zwart. De korte broek heeft aan de zijkanten drie strepen in het wit. Op de linkerpijp, onder de zak, zit het adidas logo.

adidas end of season
Van €33,00 naar €18,15
adidas Primeblue Designed To Move Sport 3-Stripes Short

3. adidas Adicolor Classics Sweatshirt

Het adidas Adicolor Classics Sweatshirt is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De trui heeft een cropped fit. Op de mouwen zitten de drie herkenbare adidas strepen. Op de linkerborst zien we het adidas Trefoil logo. De rug is blanco, waardoor de trui wat simpeler is en een goede dagelijkse staple.

adidas end of season sale
Van €65,00 naar €45,50
adidas Adicolor Classics Sweatshirt

4. adidas WIDE LEG BROEK

De adidas WIDE LEG BROEK is een echt statement item. De broek is gemaakt van sweatstof en heeft wijde pijpen. De rechterpijp is helemaal donkerblauw, maar de linker verandert van kleur. De voorkant van deze pijp is donkeroranje, de zijkant oranje en de achterkant donkerblauw. Op de rechterpijp zit het adidas Trefoil logo in het oranje omlijnd.

adidas end of season sale
Van €70,00 naar €38,50
adidas wide leg broek

5. adidas Adicolor SST Trainingspak

Ook voor de allerkleinsten kan je terecht bij adidas tijdens de End Of Season Sale. Het adidas Adicolor SST Trainingspak is gemaakt voor de kleinsten onder ons. Op de broek en op het jasje zit duidelijke adidas branding in de vorm van logo’s en de drie herkenbare strepen.

adidas Adicolor SST Trainingspak
Van €45,00 naar €24,75

Onze favoriete kicks

1. adidas Forum Bonega | GZ4294

Tijdens de adidas End Of Season Sale kan je ook paartjes scoren voor een lagere prijs, zoals de Forum Bonega. Deze sneaker heeft een dikke platformzool die rondom helemaal glad is. Het bovenwerk is gemaakt van leer en suède. De drie adidas strepen op het middenpaneel verschijnen in het grijs.

adidas Forum Bonega
Van €120,00 naar €90,00

2. adidas OZWEEGO Plus | H01183

De adidas OZWEEGO Plus heeft een outdoor uitstraling. Het bovenwerk is gemaakt met een combinatie van suède en leer. De veters zorgen voor de unieke uitstraling, samen met de organische vormen op de upper.

adidas end of season sale
Van €120,00 naar €96,00

3. adidas Retropy F2 | GW0510

De adidas Retropy F2 heeft een retro-uiterlijk. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van mesh, leer en suède. Het suède komt terug op de overlays. Op de basis wordt gebruik gemaakt van mesh. Het kleurenschema van deze sneaker bestaat uit verschillende grijze tinten.

adidas Retropy F2
Van €100,00 naar €75,00

4. adidas SUPERSTAR | FY1317

De adidas SUPERSTAR is één van de meest herkenbare sneakers van het Duitse merk. Het bovenwerk van deze kicks is gemaakt van leer en helemaal in het wit. Op de heeltab zit een donkerblauwe kleur met een printje in een lichtere tint.

adidas end of season sale
Van €110,00 naar €77,00

5. adidas Astir | GY3340

Het laatste item in ons overzicht met favorieten uit de adidas End Of Season Sale is de adidas Astir. Deze sneaker is speciaal voor de allerkleinste sneakerheads. Het bovenwerk is erg opvallend en speels. Het kleurenschema is wat minder speels, maar hierdoor past de schoen bij een hoop verschillende outfits.

adidas Astir
Van €55,00 naar €38,50