Skip to content
Upcoming

De adidas Continental Rascal in een nieuwe colorway!

20 juli 2018 00:32
De adidas Continental Rascal in een nieuwe colorway!

De adidas Yeezy Powerphase was één van de populairste casual schoenen van vorig jaar. Het retro gevoel en de zeer eenvoudige styling viel voor de sneakerheads en mode geeks goed in de smaak. Omdat de sneakers tijdens de release zo hyped was heeft adidas er voor gekozen om een sneaker te ontwerpen die er veel op lijkt.

Daarom is bij adidas Originals een oud model, de Continential, terug gebracht onder een nieuwe naam:  de adidas Rascal. De sneakers zullen bijna dezelfde bouw hebben als hun voorganger de Powerphase. Echter zal de nieuwe versie van de sneaker meer hoeken en gelaagdheid hebben. De bekende 3- stripe is er bij deze sneaker niet, in plaats daarvan hebben ze kozen voor een lijn die van de enkel tot de teen loopt. De sneaker is vrij laag en dat zie je tegenwoordig steeds vaker. De adidas Rascal wordt gemaakt van glad leer, dit is een van de redenen waarom de sneaker veel lijkt op de Powerphase.

Deze nieuwe colorway bestaat uit grijs, neon groen en zwart. In plaats van wit bij de vorige, wordt bij deze gebruik gemaakt van grijs voor de basis. De lijn die bij de vorige rood zwart was is nu neon groen met zwart. Er is helaas nog geen releasedatum bekend maar vind jij dit een must-have? Houd dan onze blogs en onze release kalender in de gaten!


Adidas Continental 80 Rascal

Releasedatum: TBA
Prijs: €100,-
Colorway: Grey/Yellow/Mystery Ink
Stylecode: –

Images by: Sneakernews