Skip to content
Upcoming

De adidas Continental nu ook met snake skin!

4 september 2018 11:29
De adidas Continental nu ook met snake skin!

De adidas Yeezy Powerphase was één van de populairste casual schoenen van vorig jaar. Omdat de sneakers tijdens de release zo hyped was heeft adidas er voor gekozen om een sneaker te ontwerpen die er veel op lijkt. Daarom is bij adidas Originals een oud model, de Continential, terug gebracht onder een nieuwe naam:  de adidas Rascal.

De sneakers zullen bijna dezelfde bouw hebben als hun voorganger de Powerphase. Echter zal de nieuwe versie van de sneaker meer hoeken en gelaagdheid hebben. De bekende 3- stripe is er bij deze sneaker niet, in plaats daarvan hebben ze kozen voor een lijn die van de enkel tot de teen loopt. De sneaker is vrij laag en dat zie je tegenwoordig steeds vaker. De adidas Rascal wordt gemaakt van glad leer, dit is een van de redenen waarom de sneaker veel lijkt op de Powerphase.

Nu zijn er twee nieuwe colorways verschenen maar dit keer is er ook gebruik gemaakt van ander materiaal; snake skin en suède. Dit geeft een luxere uitstraling aan de minimalistische sneaker. De hele upper is bedekt in snake skin en de mudguard is van suède. Er is een zwarte en een witte colorway verkrijgbaar van deze nieuwe look. Beide hebben ze een zwarte/donkergrijze streep, daarom is die bij de witte colorway wel goed te zien maar bij de zwarte colorway veel minder goed. Zowel de witte als de zwarte colorway wordt afgemaakt met een gum zool. Als dit echt iets voor jou is, scroll dan snel verder voor de shoplinkjes! Want beide schoenen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de website van adidas.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Adidas Continental 80 Rascal

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs: €120,-
Colorway: Chalk White / Carbon / Grey Five
Stylecode: D96659
Bekijk hier de Shoplink >>


Adidas Continental 80 Rascal

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs: €120,-
Colorway: Core Black / Carbon / Grey Five
Stylecode: B41678
Bekijk hier de Shoplink >>