Skip to content
Events

De adidas CONFIRMED Pop-Up komt naar Amsterdam

13 mei 2022 10:00
De adidas CONFIRMED Pop-Up komt naar Amsterdam

De adidas CONFIRMED Pop-Up komt naar Amsterdam. Om adidas’ Members Week te vieren hebben ze de online speurtocht naar het golden ticket getransformeerd naar een real life evenement. Deze experience komt dit weekend, vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei, naar Amsterdam. Het evenement was al eerder in Tokyo, Parijs, New York, Londen en Berlijn.

adidas CONFIRMED Pop-Up Amsterdam

Om er voor te zorgen dat jij alles weet over de adidas CONFIRMED Pop-Up in Amsterdam, hebben wij alle informatie op een rijtje gezet. Zo hebben wij alle informatie over de golden ticket speurtocht, weten wij de locatie en vertellen wij jou wat er nog meer te doen is in deze tijdelijke locatie.

adidas CONFIRMED Pop-Up
adidas CONFIRMED Pop-Up

Golden ticket

Tijdens adidas’ Members Week worden er golden tickets weggegeven. Deze prijs is super handig voor de echte adidas fans. In de adidas CONFIRMED app zijn de sneakers vaak door middel van een raffle te koop. Hierdoor heeft iedereen een eerlijke kans om het paar te bemachtigen, maar toch gebeurt het vaak dat je net misgrijpt.

Als je de adidas CONFIRMED Pop-Up in Amsterdam weet te vinden, maak jij kans op een golden ticket. Met zo’n ticket heb jij gegarandeerd een ‘W’ op alle exclusieve sneakers die in die maand in de app releasen. Zorg ervoor dat je de adidas CONFIRMED app vast op je telefoon hebt. In de app zal je meer details vinden over deze unieke experience.

Iedere dag zullen er winnaars worden aangekondigd. Hierdoor kan jij iedere dag opnieuw meedoen aan de speurtocht naar het golden ticket. Je kan maar één keer per dag meedoen.

Locatie

Door de stad heen zullen er verschillende posters hangen met een grote QR-code. Deze posters leiden jou naar de locatie van de pop-up store. Zo staan de coördinaten van de locatie op de poster, maar ook het adres om het wat makkelijker te maken.

De winkel is op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur.

adidas CONFIRMED Pop-Up

Vasya Kolotusha

Naast dat je kans maakt op het golden ticket als je deelneemt aan de speurtocht, krijg je ook een gesigneerde illustratie van Vasya Kolotusha. Deze poster krijg je meteen in de pop-up. Vasya is een Oekraïense artiest die digitale kunst maakt. Speciaal voor de pop-up store heeft Vasya een illustratie gemaakt die in het teken staat van adidas’ Members Week.

De posters van Kolotusha zijn erg gelimiteerd, dus wees er snel bij!

Vasya Kolotusha
Vasya Kolotusha
Afbeeldingen via Sneakerjagers

Sneakerjagers x adidas CONFIRMED

Wij van Sneakerjagers zijn ook onderdeel van het adidas Members Week evenement in Amsterdam. Houd onze nieuwspagina en onze Instagram-kanalen (@sneakerjagers en @sneakerjagers_wmns) goed in de gaten voor de laatste updates en voor meer informatie.

Onthoud dat de adidas CONFIRMED Pop-Up in Amsterdam alleen op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 mei te bezoeken is. Iedere dag maak je opnieuw kans op het golden ticket, dus zorg ervoor dat je vaker langs gaat!