Skip to content
Newsfeed

De adidas Breast Cancer Awareness collectie

22 september 2022 20:41
De adidas Breast Cancer Awareness collectie

Oktober, ook wel de Pink Month, maakt ons bewust van het onderwerp borstkanker. Ter gelegenheid hiervan brengt adidas de Breast Cancer Awareness collectie uit. Het merk wilt met de collectie aandacht vragen voor borstkanker en doneert ook een deel van de opbrengst aan de Breast Cancer Foundation.

De adidas Breast Cancer Awareness collectie zal gedurende de hele Breast Cancer Awareness Month verkrijgbaar zijn. adidas werkt samen met Breast Cancer Now in het Verenigd Koninkrijk en Europa en de National Breast Cancer Foundation, Inc. in de VS om het bewustzijn van borstkanker te vergroten en het belangrijke werk van de goede doelen te ondersteunen.

De collectie

De sneakercollectie omvat een reeks schoenen voor hardlopen, wandelen en mountainbiken. De TERREX Free Hiker is een all-terrain wandelschoen, terwijl de adidas TERREX Agravic Ultra trail running schoen is ontworpen voor comfort en energieteruggave. Daarnaast kunnen ook een nieuwe Ultraboost verwachten en een nieuwe adidas Five Ten Freerider Pro.

Breast Cancer Awareness
Fotos van adidas
Breast Cancer Awareness
Breast Cancer Awareness
Breast Cancer Awareness

De kledingcollectie omvat jassen, een trui en een t-shirt. De focus van de collectie ligt op functionele outdoor schoenen en kleding, in lijn met het doel van adidas om de toegang tot buitensporten te vergroten.

De belangrijkste feiten

De collectie zal vanaf 30 september 2022 tot eind oktober 2022 in beperkte hoeveelheden beschikbaar zijn voor adiClub member. Van elke volledige verkoop van de adidas Breast Cancer Awareness collectie wordt €15 gedoneerd aan Breast Cancer Now of National Breast Cancer Foundation, Inc.

Als je geïnteresseerd bent in onderwerpen als deze, bekijk dan vooral regelmatig de Sneakerjagers nieuwspagina!