Skip to content
Staff Picks

De adidas badslippers die onmisbaar zijn in de zomer ☀️

17 augustus 2021 15:00
De adidas badslippers die onmisbaar zijn in de zomer ☀️

De adidas badslippers zijn onmisbaar in de zomer. Ze worden gedragen op het strand, tijdens de hond uitlaten en in huis. Deze slippers zijn zo populair door de simpliciteit en het comfort.

Om jou te voorzien van de adidas slipper die het beste bij jou past hebben wij onze favorieten voor heren en dames uitgelicht. Zo heb jij nog een lekkere badslipper voor de laatste weken van de zomer. Zit er geen paartje bij die het beste bij jou past? Klik dan op de knop hier onder om alle badslippers bij adidas te bekijken.


Heren

1. adidas Adilette ‘Core Black’ | 280647

Laten we beginnen met de meest klassieke colorway van de adidas Adilette badslippers voor heren, ‘Core Black‘. Een zwart voetbed en zwarte wreefband met witte adidas strepen. Deze colorway is ideaal als je niet van te veel poespas houdt.

Deze slipper kost €35,00 en kan je kopen als je op de afbeelding klikt.

adidas Adilette 'Core Black'

2. adidas Adilette ‘Adi Blue’ | G16220

De ‘Adi Blue’ Adilette van adidas is al een stukje speelser dan de zwarte variant. Het voetbed is donkerblauw. De wreefband is wit, maar heeft donkerblauwe strepen. Zo krijg je wat meer contrast en valt deze colorway wat meer op.

Deze slipper kost €35,00. Klik op de afbeelding om dit kleurenschema te kopen.

Adilette 'Adi Blue'

3. adidas Adilette ‘Cloud White’ | H00571

Ben jij een grote fan van de Stan Smith? Dan is deze adidas Adilette badslipper in ‘Cloud White‘ echt wat voor jou. Het voetbed is wit met groen en heeft een stippellijntje op de zijkant. De wreefband is gemaakt van leer en heeft de drie strepen aangetoond met gaatjes. Op de band staat het adidas logo in het goud.

Deze badslipper is wat prijziger en kost €50,00. Klik op de afbeelding om de slipper te kopen.

adidas Adilette 'Cloud White'

4. adidas Shmoofoil ‘Paisley’ | GZ8486

De adidas Shmoofoil ‘Paisley’ heeft een simpel kleurenschema, maar een speelse print op de wreefband. Op de band zit namelijk een paisley print in het zwart met wit. Het voetbed zelf is ook zwart waardoor de print nog meer op valt.

Deze badslipper kost €35,00 en is verkrijgbaar via de afbeelding hieronder.

Shmoofoil 'Paisley'

5. adidas Adilette 2.0 ‘Pride’ | GW2411

De adidas Adilette 2.0 ‘Pride’ heeft een kleurrijke wreefband. De wreefband is zwart met kleurrijke klittenband elementen er op. De ‘Love Unites’ tekst maakt het design af. De Adilette 2.0 heeft een verbeterd voetbed voor nog meer comfort.

Deze slipper kost net als de andere Adilette’s €35,00. Wil jij dit paartje? Klik dan op de afbeelding.

adidas Adilette 2.0 'Pride'

Dames

1. adidas Adilette ‘Pulse Yellow’ | H01997

adidas heeft een heleboel badslippers voor dames, waaronder de adidas Adilette ‘Pulse Yellow’. Deze slipper heeft een wit voetbed, maar een kleurrijke wreefband. Op de band zit een melange van verschillende kleuren. Boven de kleuren zitten drie witte strepen.

Deze Adilette kost €35,00 en is te koop als je op de afbeelding hier onder klikt.

Adilette 'Pulse Yellow'

2. adidas Adilette Lite ‘Pink Tint’ | H05680

adidas heeft voor de dames een nieuwe variant van de Adilette, namelijk de Lite. Deze slipper heeft hetzelfde voetbed, maar een andere wreefband. Op de band staat het adidas Originals logo waardoor de badslipper wat netter oogt.

De adidas Adilette Lite kost €30,00. Klik op de afbeelding om deze slipper te bemachtigen.

adidas Adilette Lite 'Pink Tint'

3. adidas Adilette Comfort | GZ2913

Naast de adidas Adilette Lite heeft het sportmerk ook de Adilette Comfort. Deze slipper heeft een zachter voetbed en is hierdoor nog comfortabeler. Op de wreefband zit een kleurrijk bloemenmotief met het adidas logo er op.

Deze adidas badslipper kost €40,00 en is verkrijgbaar via de afbeelding hier onder.

Adilette Comfort

4. adidas Adilette Lite ‘Purple Tint’ | GZ8144

adidas heeft voor de dames een hoop kleurrijke badslippers, waaronder de adidas Adilette Lite ‘Purple Tint’. Het voetbed is lila. De wreefband is van leer en is in het wit. Op de band zit het adidas Originals logo geborduurd in drie verschillende kleuren, roze, oranje en paars.

Deze kleurrijke slipper kost €30,00. Is deze badslipper wat voor jou? Klik dan op de afbeelding.

adidas Adilette Lite 'Purple Tint'

5. adidas Adilette Instapper ‘Glory Grey’ | FY8968

De adidas Adilette Instapper is een vrij nieuw model. Dit silhouet heeft een bovenwerk en bedekt dan dus ook de tenen. Op de zijkant bevinden zich de adidas strepen in het licht roze. Op het bovenwerk zitten verschillende gaten voor de juiste ventilatie.

Deze dichte badslipper kost €40,00. Klik op de afbeelding hier onder om naar de productpagina te gaan.

Adilette Instapper 'Glory Grey'

Wil jij altijd en overal op de hoogte blijven van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je de releasekalender in de gaten houden en onze blogs lezen.