Skip to content
Newsfeed

De adidas Adilette 2022 krijgt nieuwe colorways

3 juni 2022 14:00
De adidas Adilette 2022 krijgt nieuwe colorways

De eerste twee colorways van het nieuwe adidas Adilette silhouet dropte in mei 2022. Nu komt adidas met een aantal nieuwe colorways van het model. Wanneer deze colorways precies worden gereleased, is nog niet bekend. Wel kunnen we deze paartjes voor de zomer van 2022 verwachten.

De adidas Adilette kreeg in mei 2022 een nieuwe variant. Het Adilette model is al jaren een welbekende slide bij adidas. Het nieuwe silhouet lijkt zijn inspiratie te halen uit de Yeezy Slide en komt in verschillende aardetinten. Ook lijkt het model geprint te zijn met een 3D-printer wat de slide een unieke look geeft.

In mei 2022 werd de adidas Adilette al in de colorways ‘Magic Lime’ en ‘Desert Sand’ gereleased. Deze paartjes kleurden lichtgroen en beige. De upper heeft een golvende look en heeft verschillende ‘layers’ gekregen. Nu krijgt de slide er vier nieuwe colorways bij.

De Adilette komt met een zwarte en off-white colorway. Deze paartjes hebben net als de voorgaande colorways een effen upper. In de andere twee paartjes worden de colorways gecombineerd en hebben de slides een gevlekt motief. Zo combineert de ene colorway de kleuren zwart en off-white en heeft het andere paartje een gevlekt motief gekregen met de kleuren ‘Magic Lime’ en ‘Desert Sand’.

De modellen behouden hun bijzondere silhouet. Op de middenzool is ‘The Brand With The Three Stripes’ gezet, dit refereert naar de drie strepen van adidas. Ook is het Trefoil-logo op de binnenzool gezet. Wanneer de vier nieuwe colorways gereleased worden, is nog niet bekend. Houd onze releasekalender in de gaten en blijf up-to-date.

adidas Adilette 22
adidas Adilette 22
adidas Adilette 22
adidas Adilette 22
adidas Adilette 22
adidas Adilette 22