Skip to content
Upcoming

De aanstaande Nike Air Force 1 ’07 ‘Light Bone’ beschikt over een chique touch

18 oktober 2020 11:57
De aanstaande Nike Air Force 1 ’07 ‘Light Bone’ beschikt over een chique touch

Het is weer tijd voor een nieuwe colorway op de Nike Air Force 1. De sneaker beschikt over te gekke details en je kan je eigen draai geven aan de sneaker doormiddel van de veters. Deze ‘Light Bone’ colorway zal deze maand nog droppen. Hieronder vind je alle informatie over de sneaker.

De Nike Air Force 1 is één van de meest bekende en geliefde modellen van Nike. De mooiste colorways en de meest te gekke samenwerkingen komen op dit model voorbij. Daarnaast kent de sneaker nog verschillende varianten, de Air Force 1 Shadow, de Air Force 1 Sage en een hoog variant van de klassieke Air force 1.

Nike Air Force 1 ’07 ‘Light Bone’

Op het eerste gezicht is de Nike Air Force 1 07 ‘Light Bone’ een cleane colorway met een supper strakke bovenwerk. De upper is voorzien van premium leer dat zorgt voor een klassieke stijl, stevigheid en ondersteuning. Als je goed naar de sneaker kijkt beschikt de tong over een opvallend detail. De tong is namelijk van imitatiebont waardoor de sneaker een chique touch krijgt. Daarnaast is er nog iets opvallends aan het paartje, namelijk dat deze dubbel gelaced is. Er zitten dus twee paar veter in elke sneaker waarvan er eentje langer is. Deze langere veters zorgen dat je de sneaker op jouw eigen creatieve manier kunt strikken. Bijvoorbeeld om je benen heen of om je broek voor moeiteloze stijl. De keuze is aan jou!

Op 24 oktober, vanaf 09:00 kan jij de Nike Air Force 1 ’07 ‘Light Bone’ scoren bij Nike. Er hangt een prijskaartje van €110,- aan. Hieronder kan je de sneaker checken. Altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Download dan de Sneakerjagers app of houdt ons in de gaten op social media.

Nike Air Force 1 '07 'Light Bone'

DC1165-001 · Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders