Skip to content
Upcoming

De A.P.C. Techno doet mee met de Chunky trend

5 april 2018 15:19
De A.P.C. Techno doet mee met de Chunky trend

Het Franse ready-to-wear kledingmerk komt dit jaar met een hele toffe Spring/Summer schoenen collectie. De A.P.C. Techno sneaker komt in drie zomerse colorways.

Het Franse merk is in 1987 opgericht in de mode-hoofdstad Parijs, A.P.C staat voor Atelier de Production et de Création. Het merk is te herkennen aan het gebruik van goede kwaliteit stoffen en minimale designs. Ze maken veel gebruik van effen kleuren en rustige patronen op de kleding.

Voor de zomer collectie komt A.P.C met een frisse sneaker die in drie colorways te verkrijgen is. Met de A.P.C. Techno speelt het merk in op de ‘Chunky’ en ‘Dad Schoe’ trend die op dit moment gaande is. De sneakers hebben hogere en bulky zolen die een sportieve look creëren. Zoals je van A.P.C. kan verwachten is de zool niet te overdreven, in vergelijking met de Balenciaga Triple S is de zool zeer ingetogen.

De Techno komt uit in drie colorways. Een grijze, witte en een grijs/witte colorway zullen de A.P.C. Techno sieren.

De sneakers zijn nu uit in de USA. Wanneer de sneakers in Europa uit gaan komen is nog afwachten. Wij verwachten dat ze snel bij End.Clothing, 18montrose, Mr. Porter en Slam Jam Socialism zullen komen.


A.P.C. Techno ‘White’

Releasedatum: Binnenkort verwacht
Prijs: €310,-


A.P.C. Techno ‘Grey’

Releasedatum: Binnenkort verwacht
Prijs: 310,-


A.P.C. Techno ‘White/Grey’

Releasedatum: Binnenkort verwacht
Prijs: 310,-