Skip to content
Upcoming

De A Ma Maniére x Air Jordan 3 is een eerbetoon aan vrouwen

17 april 2021 10:00
De A Ma Maniére x Air Jordan 3 is een eerbetoon aan vrouwen

Nog even afwachten en dan is het zo ver: de release van de A Ma Maniére x Air Jordan 3! De samenwerking dropt op woensdag 21 april 2021 bij onder andere Nike. Naast de bijzondere sneaker droppen de merken ook een flink aantal kledingstukken. Lees hier alles over het verhaal achter het design en bekijk alle details van de A Ma Maniére x Air Jordan 3!

A Ma Maniére x Air Jordan 3

A Ma Maniére

De vertaling van het Parijse merk A Ma Maniére betekent ‘My Way’ in het Frans. De fashion boetiek representeert verschillende culturen en laat zien hoe deze iedereen beïnvloeden. A Ma Maniére verkoopt via hun winkels en website verschillende streetwear en fashion items, waaronder sneakers.

“We represent quality, exclusivity, and the capacity to express honesty through brand integrity.”

A Ma Maniére

A Ma Maniére x Air Jordan 3

Het verhaal

Het is de eerste keer dat A Ma Maniére een collab heeft met Jordan Brand. De oprichter van het merk, James Whitner, heeft de sneaker ontworpen. Het Air Jordan 3 model heeft een speciale betekenis voor hem, dit waren de eerste Jordan’s die zijn moeder voor hem en zijn broers kocht. Heel het design is geïnspireerd op zijn moeder, een krachtige vrouw. Uiteindelijk is de sneaker een eerbetoon aan alle vrouwen geworden. Bekijk het verhaal in de video hieronder:

Het design | DH3434-110

A Ma Maniére x Air Jordan 3

De sneaker is een combinatie van sportief en fashion geworden. De lederen witte basis op de Jordan 3 zorgt voor een cleane uitstraling. Daarnaast zijn er verschillende aardetinten gebruikt, bestaande uit diverse materialen. Zo is er op het bovenwerk stukken suède in een grijzige/bruine kleur te vinden. Op de zool zijn wat donkerede tinten toegevoegd en ook een beige kleur die weer terugkomt op de eyelets en hak.

A Ma Maniére x Air Jordan 3
DH3434-110

Op de sneakers zijn ook unieke details te vinden. Zo is een leuk detail dat op de ene tong het Jumpman logo te zien is en op de andere tong het A Ma Maniére logo. Ook op de nestels aan de veters staat de tekst ‘Work Harder’.

DH3434-110
shoe laces

A Ma Maniére x Air Jordan Clothing

Naast de sublieme sneaker, dropt er tegelijkertijd een kledingcollectie. Verschillende shirts, sweaters en broeken zullen ook op 21 april 2021 mee releasen. De kleuren van de kleding passen perfect bij de tinten van de Air Jordan 3.

jordan brand

Ben jij, net zoals wij, verliefd geworden op de A Ma Maniére x Air Jordan 3? Zorg dan dat je op 21 april 2021 om 9:00 uur klaar staat, om de sneaker bij onder andere Nike voor €200 te kopen. Bekijk de Releasekalender om een overzicht van alle verkooppunten te krijgen. Download ook de Sneakerjagers App, zodat je een melding krijgt wanneer deze sneaker èn alle andere toekomstige sneakers releasen!

A Ma Maniere X Air Jordan 3

DH3434-110 · Prijs vanaf €188,-

Naar alle aanbieders

A Ma Maniere X Air Jordan 3 GS

DJ0718-110 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

A Ma Maniere X Air Jordan 3 TD

DJ0719-110 · Prijs vanaf €79,-

Naar alle aanbieders
air jordan 3
Images by A Ma Maniére