Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van WK37

18 september 2022 10:43
De 5 bestverkochte sneakers van WK37

Week 37 is voorbij gevlogen en het is weer tijd voor het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week. In de lijst voor deze week zien we een hoop verschillende silhouetten.

Welk paartje wil jij nog scoren deze maand?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 37 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. New Balance 550 ‘Nightwatch Green’ | BB550PWC

We trappen het overzicht van de vijf bestverkochte sneakers van week 37 af met de New Balance 550 ‘Nightwatch Green’. Dit silhouet wordt steeds populairder.

Het bovenwerk van de 550 is gemaakt van leer. Bijna de hele upper is in het wit. Rondom het bovenwerk zitten gele en groene accenten. Hierdoor wordt de sneaker wat kleurrijker en speelser.

New Balance 550 'Nightwatch Green'

BB550PWC · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders

2. Air Jordan 1 High OG WMNS ‘Denim’ | DM9036-104

De Air Jordan 1 High OG WMNS ‘Denim’ heeft een opvallend bovenwerk. Naast leer wordt er namelijk ook gebruik gemaakt van denim op de upper.

Op de overlays wordt gebruik gemaakt van denim. De randen van de overlays zijn wat ruiger afgewerkt voor een stoerdere uitstraling. Aan de veters zit een gouden lace jewel om de sneaker mee af te maken.

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Denim'

DM9036-104 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

3. Air Jordan 1 Mid ‘Light Olive’ | DV0427-301

De Air Jordan 1 komt in verschillende variaties en kleuren. Zo kent het model een laag, hoog en middelhoog silhouet. De Air Jordan 1 Mid heeft een ‘Light Olive’ colorway gekregen, net op tijd voor de herfst.

De upper van deze Jordan 1 is niet gemaakt van leer, maar van canvas. Zo is het zijpaneel van dit paartje wit en de meeste overlays zwart. Ook de Swoosh heeft een zwarte kleur gekregen. Op de toebox en op de achterste overlays komt een olijfkleur tevoorschijn.

Air Jordan 1 Mid 'Light Olive'

DV0427-301 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders

4. Nike Dunk High ‘Lakers’ | DD1399-500

Ook de Nike Dunk High ‘Lakers’ heeft een plekje in het overzicht met de bestverkochte sneakers van week 37. Het silhouet is erg populair. De hoge variant van de Nike Dunk is ideaal voor het koudere weer.

Bij deze colorway staan de LA Lakers centraal. Zo draait het kleurenschema om de gele en paarse tinten van het basketbalteam. Op de overlays en op de Swoosh zien we de paarse kleur. De gele kleur komt terug op de basis van het bovenwerk.

Nike Dunk High 'Lakers'

DD1399-500 · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 90 Essential Tech Utility ‘Black’ | DX8969-001

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 37 af met de Nike Air Max 90 Essential Tech Utility ‘Black’. Deze sneaker past bij iedere outfit.

Het bovenwerk van de Air Max 90 is helemaal in het zwart. Om het kleurenschema wat speelser te maken is de Swoosh aan de zijkant in het wit. Ook de ‘cassette’ om de Air Unit heen is in het wit.

Nike Air Max 90 Essential Tech Utility 'Black'

DX8969-001 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje en zat er deze week niets voor jou tussen? Klik dan op de knop hieronder.