Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 51

26 december 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 51

Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen zijn alweer bijna voorbij. Heb jij nog niet genoeg sneakers gekregen tijdens de kerstdagen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het is tijd om terug te kijken naar de vijf bestverkochte sneakers van week 51.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 51 (2021)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Swarovski x Nike Air Force 1 Low ‘Black’ | CV7668-001

De Swarovski x Nike Air Force 1 Low ‘Black’ is een populair exemplaar. Na de release op twee december is deze sneaker al meerdere keren opnieuw uitgekomen.

Het bovenwerk van de sneaker heeft een bijzonder uiterlijk. Boven het leer zitten overlays van hard plastic, ook in het zwart. Deze overlays zitten vastgeschroefd aan het bovenwerk. Op de overlays zitten Swarovski kristallen.

Swarovski X Nike Air Force 1 Low 'Black'

CV7668-001 · Prijs vanaf €187,-

Naar alle aanbieders
Swarovski x Nike Air Force 1 Low 'Black'

2. Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa | DO6724-601

De Nike Air Force 1 ‘Pink Oxford’ – Sherpa is ideaal voor de winter. Het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft een lichtroze kleur. Deze roze kleur komt terug op de midden- en buitenzool, de voering en de veters.

De Swoosh heeft een zilveren kleur gekregen met een metallic finish. De heeltab is gemaakt van velours in een lichtere roze kleur. Op de tong zit sherpa in de roze kleur van het bovenwerk.

Nike Air Force 1 'Pink Oxford' - Sherpa

DO6724-601 · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

3. adidas Yeezy Boost 700 MNVN ‘Metallic’ | GW9524

De adidas Yeezy Boost 700 MNVN ‘Metallic’ heeft een kleurenschema dat goed bij de feestdagen past, namelijk zilver. Het bovenwerk heeft een lichtgrijze kleur. De ‘700’ aan de zijkant hebben een zilveren afwerking gekregen, waardoor deze erg opvallen. De rest van de sneaker is zwart.

adidas Yeezy Boost 700 MNVN 'Metallic'

GW9524 · Prijs vanaf €202,-

Naar alle aanbieders
adidas Yeezy Boost 700 MNVN 'Metallic'

4. Nike Air Force 1 High Strapless ‘Smoke Grey’ | DC3590-101

De Nike Air Force 1 High Strapless ‘Smoke Grey’ houdt jouw enkels lekker warm tijdens de koudere maanden. Het paar heeft een lederen bovenwerk met een suède heeltab. De Swoosh en de buitenzool hebben een lichtgrijze kleur.

De AF-1 High heeft normaliter een klittenband-strap om de enkel heen. Bij deze uitvoering is deze band weggelaten, wat voor een uniek uiterlijk zorgt. De middenzool is iets vergeeld voor een vintage uitstraling.

Nike Air Force 1 High Strapless 'Smoke Grey'

DC3590-101 · Prijs vanaf €43,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

5. Nike Air Max 90 Surplus | DC9389-400

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van de week af met de Nike Air Max 90 Surplus. Elk onderdeel van deze sneaker is donkerblauw, behalve de rand op de toebox. Deze rand is turkoois.

Dit silhouet is de verwinterde versie van de Air Max 90. Door de rubberen segmenten, stevige overlays en TPU-accenten is deze sneaker helemaal klaar voor het koude winterweer.

Nike Air Max 90 Surplus 'Navy'

DC9389-400 · Prijs vanaf €206,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Surplus

Heb jij jouw droompaartje nog niet gevonden? Klik dan op de knop hieronder om naar een pagina te gaan met een overzicht van de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen en de releasekalender in de gaten houden.