Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 48

5 december 2021 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 48

December is aangebroken en deze maand zullen er een hoop releases plaatsvinden. Vandaag kijken we terug naar de vijf bestverkochte sneakers van week 48. Een hoop verschillende soorten modellen zullen voorbij komen. Alle paartjes in deze lijst zijn nog verkrijgbaar.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 48 (2021)

Iedere week brengen wij een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van kicks bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 Premium ‘Ash Green’ – Lucky Charms | DO2194-001

De Nike Air Max 90 Premium ‘Ash Green’ – Lucky Charms is de bestverkochte sneaker van de week. Het bovenwerk van dit model is gemaakt van een velvet materiaal. Het gehele bovenwerk is in een assige groene kleur. De midden- en buitenzool zijn wit.

Aan de buitenkant van de enkel hangt een zilveren kettinkje. Aan dit kettinkje hangen zilveren bedels die te maken hebben met Nike en met het Air Max model.

Nike Air Max 90 Premium 'Ash Green' - Lucky Charms

DO2194-001 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

2. Air Jordan 11 WMNS ‘Animal Instinct’ | AR0715-010

De Air Jordan 11 WMNS ‘Animal Instinct’ is speciaal ontworpen voor de vrouwelijke sneakerheads. Het bovenwerk is geheel zwart, behalve de onderste overlay. Dit deel is wit met een zwart dierenprint er op. Het materiaal is harig, waardoor de naam van deze colorway tot zijn recht komt.

Air Jordan 11 WMNS 'Animal Instinct'

AR0715-010 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 11 WMNS 'Animal Instinct'

3. adidas Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ | GX1331

De adidas Yeezy QNTM ‘Amber Tint’ is een middelhoog model. Het bovenste deel van het bovenwerk is zwart, net als de tong.

Over de rest van het bovenwerk lopen organische lijnen in bruingroene tinten. Onder de strepen zit een lichtgrijze kleur die doorloopt tot de midden- en buitenzool. De hielkap heeft een donkergrijze kleur.

adidas Yeezy QNTM 'Amber Tint'

GX1331 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

4. Liverpool x Nike Air Huarache Premium QS ‘Rush Red’ | DN5080-100

De voetbalclub Liverpool heeft samen met Nike de Air Huarache Premium QS ‘Rush Red’ uitgebracht. Dit paar is bedekt in de kleuren van de Engelse voetbalclub.

De basis en hiel van dit paar zijn geblokt in het rood met wit. Het zijpaneel is rood en de toebox is wit. De rest van de overlays zijn ook in het wit. Op de hiel staat ‘Nike’ in het rood.

Liverpool X Nike Air Huarache Premium QS 'Rush Red'

DN5080-100 · Prijs vanaf €52,-

Naar alle aanbieders
Liverpool x Nike Air Huarache Premium QS 'Rush Red'

5. Nike Air Max 90 SE ‘Safari’ | DC9446-001

We sluiten de lijst af met de Nike Air Max 90 SE ‘Safari’. De print van dit model is terug te traceren naar 1987 op de Nike Air Safari. De print is te zien op alle overlays.

De toebox en de tong hebben een rode kleur gekregen en de hiel een gele kleur. De mudguard is in het zwart, net als het Air Max logo dat er op staat. De Swoosh is in het wit.

Nike Air Max 90 SE 'Safari'

DC9446-001 · Prijs vanaf €62,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers

Heb jij jouw nieuwe paartje in deze lijst gevonden? Zo niet, klik dan op de knop hieronder om naar de pagina te gaan met de meest populaire sneakers van dit moment.

Wil jij altijd en overal op de hoogte zijn van het laatste sneaker nieuws? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. In de app kan je onze blogs lezen, de releasekalender in de gaten houden en tot en met 24 december meedoen aan onze dagelijkse giveaways van de adventskalender.