Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 23

12 juni 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 23

De zondag is weer aangebroken en het is de hoogste tijd om te kijken naar welke schoenen goed zijn verkocht. In de top vijf bestverkochte sneakers van week 23 zitten een hoop Nike silhouetten. Heb jij deze week ook een nieuw paartje gescoord?

Top vijf bestverkochte sneakers van week 23 (2022)

Elke week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Nike Air Max 90 Premium ‘Pro Green’ | DH4621-300

We starten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 23 met de Nike Air Max 90 Premium ‘Pro Green’. De groene colorway op dit silhouet is erg populair en past goed bij de zomer.

Het bovenwerk van de Air Max 90 is gemaakt van verschillende materialen zoals mesh, leer en suède. Op de basis van de upper wordt gebruik gemaakt van mesh in een lichtgrijze kleur. De overlay en de tong zijn van suède en hebben een lichtgroene kleur. Op de mudguard, veters en heeltab zit een donkergroene tint.

Nike Air Max 90 Premium 'Pro Green'

DH4621-300 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90 Premium 'Pro Green'

2. Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM ‘Fossil’ | DJ9946-200

De Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM ‘Fossil’ is een uniek alternatief van het klassieke silhouet. Door de populariteit van het model zorgt Nike voor steeds meer varianten gebaseerd op de klassieke AF-1.

De PLT.AF.ORM heeft een grote platform-zool met een split onder de hak. Het bovenwerk is gemaakt van leer en heeft een beige kleur gekregen. Om het kleurenschema wat speelser te maken heeft Nike de Swoosh een witte kleur gegeven.

Nike Air Force 1 PLT.AF.ORM 'Fossil'

DJ9946-200 · Prijs vanaf €81,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 23

3. Air Jordan 5 Retro ‘Green Bean’ | DM9014-003

Op nummer drie van deze week staat de Air Jordan 5 Retro ‘Green Bean’. Deze sneaker bestaat uit een felle en zachte kleur.

Het bovenwerk van deze Air Jordan 5 Retro is bijna helemaal in het grijs. Jordan Brand heeft wel wat meer pit aan het kleurenschema toegevoegd door een felgroene kleur te gebruiken. Deze kleur is te zien op de voering en de tussenzool. De middenzool is donkergrijs.

Air Jordan 5 Retro 'Green Bean'

DM9014-003 · Prijs vanaf €126,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 5 Retro 'Green Bean'

4. Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 ‘Oil Green’ | 173187C

Golf Le Fleur en Converse kwamen deze week met de GLF 2.0 in ‘Oil Green’. In de sneaker is het handschrift van artiest Tyler The Creator goed te herkennen.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van canvas en suède. De basis van het paar heeft een lichtgroene kleur en is dan ook gemaakt van canvas. De overlays en de toebox zijn gemaakt van suède in het bruin. De overlays hebben een golvend effect wat voor een speelse uitstraling zorgt.

Golf Le Fleur x Converse GLF 2.0 'Oil Green'

173187C · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 23

5. Nike Air Max SC WMNS ‘Fossil Stone’ | CW4554-201

We sluiten het overzicht met de vijf bestverkochte sneakers van week 23 af met de Nike Air Max SC WMNS ‘Fossil Stone’. Het bovenwerk van deze sneaker bestaat uit verschillende materialen.

De basis van de upper is gemaakt van mesh. De onderste overlays zijn van suède en de bovenste van leer. Om het bovenwerk wat fleuriger te maken wordt er gebruik gemaakt van diverse beige en roze tinten.

Nike Air Max SC WMNS 'Fossil Stone'

CW4554-201 · Prijs vanaf €73,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max SC WMNS 'Fossil Stone'

Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje maar zit er in dit overzicht niets voor jou tussen? Klik dan op de knop hieronder om de meest populaire sneakers van dit moment te bekijken.