Skip to content
Staff Picks

De 5 bestverkochte sneakers van week 14

10 april 2022 12:00
De 5 bestverkochte sneakers van week 14

Elke zondag kijken we terug naar de vijf bestverkochte sneakers van de week. Deze zondag zijn de bestverkochte sneakers van week 14 aan de beurt. Afgelopen week zijn er een hoop verschillende silhouetten verkocht.

Top vijf bestverkochte sneakers van week 14 (2022)

Iedere week brengen wij van Sneakerjagers een lijst uit met de vijf bestverkochte sneakers van de desbetreffende week. Dit overzicht is de meest recente en actuele sneaker top vijf lijst van heel Nederland. Het overzicht is gebaseerd op de aankopen van alle paartjes bij meer dan honderdvijftig sneaker stores en partners van Sneakerjagers.

1. Air Jordan 1 Mid ‘Reverse Bred’ | 554724-660

De bestverkochte sneaker van de week is de Air Jordan 1 Mid ‘Reverse Bred’. Deze Jordan Mid heeft een zwart met rood kleurenschema.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van leer. De toebox is in het zwart, net als de hielkap, kraag en Swoosh. De rest van het bovenwerk is in een rode kleur. Deze colorway is afgeleid van de ‘Bred’, maar in een andere compositie.

Air Jordan 1 Mid 'Reverse Bred'

554724-660 · Prijs vanaf €71,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Reverse Bred'

2. Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’ | GX3893

De Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 ‘Super Earth’ is tijdens adidas’ Members Week gedropt. De kicks zijn erg kleurrijk, net als vele andere sneakers uit deze samenwerking.

Op het bovenwerk wordt vooral gebruik gemaakt van geel, paars en rood. Op de basis van het bovenwerk is een zwart mesh-netje te zien over de paarse en gele kleuren. De voorste overlays zijn geel en de achterste zijn paars. Op de hak staan geborduurde bloemen in verschillende kleuren.

Sean Wotherspoon x adidas EQT Support 93 'Superearth'

GX3893 · Prijs vanaf €49,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 14

3. Nike Air Force 1 Low ‘Obsidian’ | DV3501-400

De Nike Air Force 1 Low ‘Obsidian’ is deze week voor het eerst uitgekomen. Op het bovenwerk van het paar wordt gebruik gemaakt van een wit met navy kleurenschema.

Het bovenwerk van de AF-1 is gemaakt van leer. De overlays hebben een navy kleur gekregen en de rest van het bovenwerk is in het wit. De Swoosh lijkt eruit gesneden en heeft een lichtgrijze kleur. De rest van de branding is ook in het lichtgrijs.

Nike Air Force 1 Low 'Obsidian'

DV3501-400 · Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Low 'Obsidian'

4. Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ | CI0919-117

De Nike Air Force 1 Shadow ‘Atmosphere’ is een variant van de AF-1 speciaal voor de dames. Het variant is wat speelser en dynamischer.

Op het bovenwerk van deze Air Force zitten dubbele overlays en dubbele elementen. De overlays hebben een lichtgrijze kleur en onthullen een pastelkleur eronder. Bij de Swoosh en de heeltab is dit anders. Beide lagen bestaan uit verschillende pastelkleuren.

Nike Air Force 1 Shadow 'Atmosphere'

CI0919-117 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
bestverkochte sneakers week 14

5. Puma x Pamela Reif Cruise Rider Tumbled Vg | 384446_01

We sluiten het overzicht met de bestverkochte sneakers van week 14 af met de Puma x Pamela Reif Cruise Rider Tumbled Vg. Het bovenwerk van de sneaker bestaat uit frisse kleuren.

Op het bovenwerk wordt vooral gebruik gemaakt van mesh en leer. De basis van de upper is vooral beige. De overlays aan de voorkant zijn wit, net als de iconische Puma-streep. De heeltab is een andere beige tint en de hielkap is in het zwart.

Pamela Reif x Puma Cruise Rider

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Puma x Pamela Reif Cruise Rider Tumbled Vg

Heb jij jouw droompaartje nog niet gevonden? Geen zorgen! Klik op de knop hieronder om naar de pagina met de meest populaire sneakers van dit moment te gaan.