Upcoming

De 5 beste Jordan 1 Mid modellen onder de €200

23 april 2021 10:00
De 5 beste Jordan 1 Mid modellen onder de €200

Deze keer een spannend onderwerp voor alle Jordan fans (en degenen die er één willen worden!). Het gaat over de 5 beste Jordan 1 Mid modellen onder de €200. Veel Jordan 1 fans kunnen nog steeds niet overweg met de modellen en zien de Mid’s als de ”net niet” versie van hun geliefde Jordan 1 High. Het moet echter gezegd worden dat de sneaker een geweldige instapper is voor Jordan fans met een lager budget en de nieuwste colorways worden steeds mooier. Om het je te bewijzen, zijn hier een paar van de coolste Mid modellen onder de €200.

Air Jordan 1 Mid Banned

De Mid modellen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, de varianten tussen de Air Jordan 1 Low en de Air Jordan 1 High. De hoge versie komt qua constructie erg dicht in de buurt van de OG Jordan 1 uit 1985 en is daarom vrij populair. De opkomende mid modellen zijn populairder bij vrouwen vanwege de vaak kleurrijke colorways, maar fans van de J1 High kunnen zich ook verheugen op goedkopere alternatieven voor de OG Jordan 1.

We beginnen met de Air Jordan 1 Mid Banned, die in 2020 is uitgebracht. De schoen lijkt erg op de OG Air Jordan 1 Banned en is momenteel verkrijgbaar voor ver onder de €200.

Air Jordan 1 Mid 'Banned'

554724-074 · Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
J1 Mid Banned
asphaltgold

Jordan 1 Mid SE ‘Turf Orange’

De tweede colorway die we voor je hebben uitgezocht is de ‘Turf Orange’. De colorway in oranje en wit heeft een glanzend lakbovenwerk en is meer geschikt voor de lente en zomer. De kleuren wit en oranje overheersen, maar details zoals de zwarte Swoosh bieden een leuke afwisseling. Afhankelijk van de maat is de schoen te krijgen voor €150-160. Voor vrouwen, kijk bij de GS Maten voor de juiste maat.

Jordan 1 Mid SE 'Turf Orange"

DD6834-802 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Mid Modelle
sneakers_hut_uk

Jordan 1 Mid ‘Signal Blue’

Nu hebben we de ‘Signal Blue’ colorway voor je. Het bovenwerk is hetzelfde als de ‘Turf Orange’ met leren en lak overlays. Dit keer is de sneaker echter in een lichtblauwe colorway, waardoor hij wat makkelijker te combineren is met een outfit. Je kunt de schoen momenteel krijgen voor rond de €160-170. Voor vrouwen, kijk naar de GS Maten.

Air Jordan 1 Mid 'Signal Blue'

DD6834-402 · Prijs vanaf €166,-

Naar alle aanbieders
Jordan 1 Mid Modelle
asphaltgold

J1 Mid Royal Blue Laser Orange

Voor wie het wat kleurrijker mag, heb ik de ‘Royal Blue Laser Orange’ uitgezocht. De schoen heeft witte overlays en blauw lederen bovenwerk. In de meeste maten kun je ze voor minder dan €200 krijgen. Klik op de afbeelding om direct naar de aanbieding te gaan.

J1 Mid Royal Blue Laser Orange
ydmkicks

J1 Mid SE Union Black Toe

Last but not least hebben we de Mid SE ‘Union Black Toe’ voor je uitgezocht. De kleuren van de schoen zijn geschikt voor zowel dames als heren. De hiel van de schoen heeft een chique rode kleur, die ook is gebruikt voor de Jumpman en het Air Jordan logo. Voor de rest is de sneaker vrij clean gehouden en is hij super geschikt voor verschillende outfits.

Klik op de foto om direct naar de schoen te gaan. Je kunt ze momenteel in de gebruikelijke maten krijgen voor €160-190.

852542-100
43einhalb

Vaak worden de aankomende J1 Mid modellen vrij spontaan gelanceerd en worden ze niet aangekondigd door de retailers. Om er zeker van te zijn dat je de aankomende schoenen niet mist, check je regelmatig onze release kalender en krijg je onze SJ App. Daar kun je push notificaties ontvangen voor de nieuwste releases!

The Turnover