Skip to content
Staff Picks

De 10 meest gewilde Air Jordan 1 High’s bij StockX

6 juli 2021 09:00
De 10 meest gewilde Air Jordan 1 High’s bij StockX

Je handen op een paartje Jordan 1’s krijgen wordt steeds moeilijker. Gelukkig bestaat StockX en blijft er de mogelijkheid om deze sneakers alsnog te kopen. Het enige is dat we er steeds wat meer geld voor over moeten hebben. Iedereen wil namelijk liever een nieuw paar Jordan 1’s voor een redelijke prijs. Check de tien meest gewilde Jordan 1 Retro High’s bij StockX hieronder.

StockX is een digitale marktplaats voor voornamelijk sneakers, maar ook voor kleding, tassen, horloges en electronica. Het team van StockX checkt of alle producten die zij aangeboden krijgen 100% echt zijn. Hierdoor ben jij verzekerd van een authentiek paar sneakers.

1. Jordan 1 Retro High ‘Hyper Royal’ | 555088-402

De Jordan 1 Retro High Hyper Royal is afgelopen lente nog uitgekomen via Nike’s SNKRS app. Uiteraard was ook deze colorway binnen no-time uitverkocht. Door de gewassen kleur op het bovenwerk lijkt deze colorway op de ‘Turbo Green’ die in 2019 uit kwam.

De lowest ask voor deze sneaker is €210,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Jordan 1 Retro High OG Hyper Royal

2. Jordan 1 Retro High ‘Shadow 2.0’ | 555088-035

De Jordan 1 Retro High Shadow 2.0 is een colorway dat ook dit jaar uit is gekomen. Dit kleurenschema zagen wij eerder op de Jordan 1 ‘Shadow’, die ook bij StockX te verkrijgen is. Door aanpassingen te maken in het gebruik van deze kleuren is deze sneaker toch uniek.

De lowest ask voor deze sneaker is €210,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Retro High OG Shadow 2.0

3. Jordan 1 Retro High ‘University Blue’ | 555088-134

De Jordan 1 Retro High ‘University Blue’ is ook één van de meest gewilde releases van afgelopen lente. Door de witte basis met lichtblauwe overlays oogt deze sneaker fris en zomers. De ‘University Blue’ colorway is erg populair onder alle Nike modellen.

De lowest ask voor deze sneaker is €349,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Jordan 1 Retro High OG 'University Blue'

4. Jordan 1 Retro High ‘Light Fusion Red’ | 555088-603

De Jordan 1 Retro High ‘Light Fusion Red’ heeft een opvallend kleurenschema. Er wordt gebruik gemaakt van wit leer, zoals op veel Jordan’s, maar ook van Light Fusion Red en Laser Orange. Dit maakt de sneaker lekker kleurrijk en klaar voor de zomer.

De lowest ask voor deze sneaker is €159,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Retro High OG 'Light Fusion Red'

5. Jordan 1 Retro High ‘Dark Mocha’ | 555088-105

De Jordan 1 Retro High ‘Dark Mocha’ is één van de meest gewilde releases van 2020 geweest. De resell-prijs is na al die maanden aan het dalen. De hype rond deze colorway kwam door de Jordan 1 in samenwerking met Travis Scott. De kleuren van deze sneakers lijken erg op elkaar.

De lowest ask voor deze sneaker is €315,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Jordan 1 Retro High 'Dark Mocha'

6. Jordan 1 Retro High ‘Rust Shadow’ | 555088-033

De Jordan 1 Retro High ‘Rust Shadow’ heeft elementen van de Jordan 1 ‘Shadow’. De achterste overlays zijn in een grijze kleur. De voorste overlays en de Swoosh lijken verroest. Vandaar de naam ‘Rust Shadow’.

De lowest ask voor deze sneaker is €145,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Retro High 'Rust Shadow'

7. Jordan 1 Retro High ‘Silver Toe’ | CD0461-001

De Jordan 1 Retro High ‘Silver Toe’ kwam uit voor de vrouwelijke sneakerheads. Met de glimmende zilveren overlays en toebox zie je deze van mijlenver. Toch is de schoen redelijk simpel door het gebruik van drie kleuren in het kleurenschema.

De lowest ask voor deze sneaker is €176,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Jordan 1 Retro High 'Silver Toe'

8. Jordan 1 Retro High ‘Court Purple’ | CD0461-151

De Jordan 1 Retro High ‘Court Purple’ is onlangs nog uitgekomen. Deze Jordan 1 heeft zelfs meerdere restocks gekregen en is uiteraard te vinden op StockX. Door de witte basis met paarse accenten op de buitenzool, Swoosh en kraag van de schoen is deze Jordan 1 een goede alledaagse sneaker.

De lowest ask voor deze sneaker is €145,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Retro High 'Court Purple'

9. Jordan 1 Retro High ‘Court Purple’ | 555088-500

Ja, je leest het goed. Er is nog een Jordan 1 Retro High ‘Court Purple’. Deze Jordan 1 heeft paarse overlays en veterogen op het bovenwerk. De paarse kleur is op deze variant dominanter.

De lowest ask voor deze sneaker is €258,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

Jordan 1 Retro High 'court purple'

10. Jordan 1 Retro High ‘Royal Toe’ | 555088-041

De Jordan 1 Retro High ‘Royal Toe’ is kleurrijk en simpel tegelijkertijd. Alle overlays zijn zwart. De blauwe kleur komt terug op de buitenzool, toebox en kraag van de sneaker. Door het gebruik van zwart en wit krijgt het model een nette afwerking.

De lowest ask voor deze sneaker is €270,-. Klik op de afbeelding om de schoen te shoppen.

 Retro High 'Royal Toe'

Vergeet niet: de lowest ask is een tijdopname en kan altijd verschillen van wat in dit blog staat.

Wil jij altijd op de hoogte blijven van de laatste sneaker updates? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app.