Skip to content
Staff Picks

De 10 meest comfortabele slides voor deze zomer

20 juni 2023 20:33
De 10 meest comfortabele slides voor deze zomer

Of je nu een wandeling maakt in het park, naar het strand gaat of gewoon van het zonnige weer geniet, het dragen van comfortabele slippers is essentieel voor de perfecte zomerervaring. Daarom bespreken we vandaag de meest comfortabele slides die ideaal zijn voor deze zomer. Laten we meteen beginnen!

Waarom slides voor de zomer?

Ben je op zoek naar footwear dat zowel comfortabel als trendy is? Dan zijn slides de ideale keuze voor de zomer! Ten eerste zijn ze gemakkelijk aan en uit te trekken en bieden ze bovendien een verfrissend gevoel aan je voeten tijdens warme dagen.

Daarnaast is er een breed scala aan ontwerpen, kleuren en materialen. Hierdoor is er voor elk wat wils. Dus of je nu houdt van een casual look of een meer verfijnde stijl, comfortabele slides kunnen jouw zomeroutfits eenvoudig naar een hoger niveau tillen!

Maar met zoveel keuzes op de markt, hoe kies je de meest comfortabele slippers? Geen zorgen! Wij hebben voor jou zorgvuldig een lijst samengesteld van slippers die uitblinken in zowel comfort als stijl. Benieuwd welke dat zijn? Hieronder vind je onze aanbevelingen!

Let op de volgorde is willekeurig.

1. Nike Air Max 1 Slide

Comfortabele slides Nike Air Max 1 Slide Sports Red

De Nike Air Max 1 Slide is een echte gamechanger als het gaat om comfortabele slides. Met de iconische Air Max demping in de zool, biedt deze slide uitzonderlijke ondersteuning en een ongekend zacht gevoel. Het bovenwerk van synthetisch leer zorgt voor duurzaamheid, terwijl de brede band, gemaakt van mesh stof, bijdraagt aan een perfecte pasvorm. Of je nu een wandeling maakt of gewoon relaxed, deze slide houd je comfortabel en stijlvol!

Op dit moment kun je kiezen uit twee verschillende colorways, namelijk ‘Obsidian’ en ‘Sport Red’. Daarnaast verwachten we de Nike Air Max 1 Slide ‘Black’ later dit jaar. Houd daarom de Sneakerjagers releasekalender in de gaten!

Nike Air Max 1 Slide 'Obsidian'

DH0295-104 · Prijs vanaf €61,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Slide 'Sport Red'

DH0295-103 · Prijs vanaf €46,-

Naar alle aanbieders

2. Hoka Ora Recovery Slide 3

Comfortabele slides Hoka Ora Recovery Slide 3 'Shifting Sand'
Afew
Hoka Ora Recovery Slide 3 'Black'

Als het gaat om herstel na een intensieve training of een lange dag, zijn de Hoka Ora Recovery Slides de ideale keuze. Deze slipper is voorzien van een dikke tussenzool die schokken absorbeert en je voeten verwent met een zachte landing. De band van synthetisch materiaal biedt daarnaast goede grip en extra ondersteuning. Of je nu last hebt van vermoeide voeten of gewoon wilt genieten van hoogwaardig comfort, deze slide zal je niet teleurstellen!

Bovendien is de Hoka Ora Recovery Slide 3 in wel 16 kleuren verkrijgbaar! Onze twee favorieten zijn de kleursamenstellingen ‘Shifting Sand’ en ‘Black’.

HOKA Ora Recovery Slide 3

1135061-SSSS · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

HOKA ONE ONE Ora Recovery Slide 3

1135061-BBLC · Prijs vanaf €51,-

Naar alle aanbieders

3. adidas Yeezy Slide

comfortabele slides adidas Yeezy Slide 'Onyx'
Lo10M
adidas Yeezy Slide 'Bone'

Natuurlijk kennen we allemaal de adidas Yeezy Slide. Dit is niet alleen een fashion statement, maar ook een van de meest comfortabele slides. Het minimalistische ontwerp geeft deze slipper een trendy uitstraling. Daarnaast past het voorgevormde voetbed zich aan de vorm van je voet, terwijl de zachte schuimzool zorgt voor demping en comfort.

Met deze slide ervaar je dus het beste van beide werelden: stijl en comfort! Ook de adidas Yeezy Slide is in veel voorkomende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan de Yeezy Slide ‘Onyx’ en ‘Bone’.

adidas Yeezy Slide 'Onyx'

HQ6448 · Prijs vanaf €92,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Slide 'Bone'

FZ5897 · Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

4. Axel Arigato Magma

Comfortabele slides Axel Arigato Magma
Axel Arigato
Axel Arigato Magma zwart

Als je op zoek bent naar een unieke en comfortabele slide, dan is de Axel Arigato Magma iets voor jou! Deze luxe slipper combineert hoogwaardige materialen met een verfijnde uitstraling. Met zijn modieuze ontwerp en comfortabele constructie is deze slide een must-have voor de zomer.

Axel Arigato Magma Sandal

F0429012 · Prijs vanaf €96,-

Naar alle aanbieders

Axel Arigato Magma Sandal

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

5. Puma Shibui Cat

Comfortabele slides Puma Shibui Cat Harbor Mist
Puma
Puma Shibui Cat Putty

De Puma Shibui Cat is de weerspiegeling van casual comfort. Met zijn lichtgewicht constructie en zachte voering geeft deze slide je het gevoel alsof je op wolken loopt. De duurzame rubberen buitenzool zorgt daarnaast voor extra grip.

Dus of je nu een dagje gaat winkelen of een ontspannen avondje uit, deze slide is je ideale reisgenoot! En met een scala aan kleuropties, kun je een slide kiezen die perfect bij jouw stijl past. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Harbor Mist’ en ‘Putty’.

Puma Shibui Cat sandalen

385296-06 · Prijs vanaf €18,-

Naar alle aanbieders

PUMA Shibui Cat

38529603 · Prijs vanaf €12,-

Naar alle aanbieders

6. Nike Jordan Post

Nike Jordan Post University Red
Nike
Comfortabele slides Nike Jordan Post Black

De Nike Jordan Post is niet alleen een comfortabele slide, maar geeft ook een knipoog naar de iconische Jordan-lijn. Met het kenmerkende Jumpman-logo op het zachte voetenbed, combineert deze slipper stijl en comfort op een unieke manier.

Verder heb je keuze uit een aantal verschillende kleuren die passen bij jouw individuele stijl!

Jordan Jordan Post Slide

DX5575-600 · Prijs vanaf €18,-

Naar alle aanbieders

Nike Jordan Jordan Post Slides Black

DX5575-001 · Prijs vanaf €26,-

Naar alle aanbieders

7. New Balance Fresh Foam MRSHN

New Balance
Comfortabele slides New Balance Fresh Foam MRSHN Paper White

De New Balance Fresh Foam MRSHN is een sportieve slide die je voeten verwent met uitzonderlijk comfort. Het innovatieve Fresh Foam dempingsysteem biedt een responsieve en veerkrachtige ervaring bij elke stap. Daarnaast zorgen de slip-on constructie en de elastische band voor gemak en een perfecte pasvorm.

Of je nu gaat sporten of gewoon relaxt, deze slide zal je niet teleurstellen!

8. Under Armour Flow Velociti slippers

Comortabele slides Under Armour Flow Velociti slippers zwart
Under Armour
Under Armour Flow Velociti slide wit

De Under Armour Flow Velociti slippers zijn perfect voor degenen die op zoek zijn naar ultiem comfort en een sportieve uitstraling. Zo zorgt het anatomische gevormde voetbed voor ondersteuning en de lichte en ademende materialen voor een verkoelend effect. Zelfs op de warmste zomerdagen!

9. MMW x Nike 005

Comfortabele slides MMW x Nike 005 Volt & Black
END.
MMW x Nike 005 Light Bone & Chrome

De samenwerking tussen Matthew M. Williams (MMW) en Nike heeft geresulteerd in de MMW x Nike 005 slide, die de grenzen van comfort en mode verlegt. Het kenmerkende design met het reliëflogo en de strakke lijnen maakt deze slide tot een echte eyecatcher. Het zachte voetbedbiedt ongeëvenaard comfort en ondersteuning.

Deze slide is dus niet alleen populair vanwege zijn stijl, maar ook vanwege zijn buitengewone comfort!

MMW x Nike 005 Slide 'Volt'

DH1258-700 · Prijs vanaf €84,-

Naar alle aanbieders

MMW x Nike 005 Slide 'Light Grey'

DH1258-003 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

10. adidas Adilette 22

Comfortabele slides adidas Adilette 22
Asphaltgold
adidas Adilette 22

Last but not least, de adidas Adilette 22 is een klassieker onder de comfortabele slides die nog steeds geliefd is bij velen. Deze slide staat bekend om zijn eenvoudige ontwerp en comfortabele constructie. De gevoerde band en het zachte voetbed zorgen voor een aangename ervaring, of je nu bij het zwembad ligt of gewoon thuis ontspant. Met zijn tijdloze uitstraling en bewezen comfort is de adidas Adilette een onmisbare slide voor de zomer.

Daarnaast is de Adilette 22 verkrijbaar in maar liefst 12 verschillende kleuren!

Adidas Adilette 22 'Off White'

IG8263 · Prijs vanaf €35,-

Naar alle aanbieders

adidas Adilette 22

IG5918 · Prijs vanaf €29,-

Naar alle aanbieders

Met deze 10 meest comfortabele slides voor deze zomer hoef je niet langer te kiezen tussen stijl en comfort. Of je nu gaat voor sportieve looks, luxueuze esthetiek of tijdloze eenvoud, deze slippers bieden de perfecte combinatie van comfort en mode. Dus trek je favoriete slide aan, ontspan en geniet van een zomer vol comfort en stijl!