Skip to content
Newsfeed

Dans in stijl met Parris Goebel en de Nike Dunk Low ‘Playful Pink’

22 oktober 2023 11:31
Dans in stijl met Parris Goebel en de Nike Dunk Low ‘Playful Pink’

Nike komt samen met danseres en choreograaf Parris Goebel voor de release van de Parris Goebel x Nike Dunk Low ‘Playful Pink’. Geïnspireerd door de creatieve energie en unieke stijl van Parris Goebel, hebben Nike en Parris een opvallend ontwerp gecreëerd met speciale kleuren en effecten. Deze bijzondere release staat gepland voor eind oktober 2023.

De collab wil met deze sneaker laten zien dat mensen hun meest authentieke zelf kunnen zijn, en dat niet alleen op de dansvloer maar ook in het dagelijks leven. En aan de colorway van de Parris Goebel x Nike Dunk Low ‘Playful Pink’ is dat goed te zien. De sneaker valt erg op door de roze en turquoise kleursamenstelling, daartussen bevindt zich een metallic leer.

De gouden Nike dubrae, het omgekeerde Nike logo op de tong en het Parris Goebel logo op de inlegzool maken de sneakers nog unieker.

Parris Goebel

Voor Parris Goebel is dit haar eerste sneaker die ze uitbrengt in samenwerking met Nike. Ze staat bekent om haar creativiteit en ze is een echte multihyphenate-atleet. Met haar bronnen van creativiteit inspireert ze veel mensen en dus ook Nike.

Dit kwam ook deze zomer naar voren tijdens de ‘Goddess Awakened’. Dit is en show waarbij Parris samen met Nike haar ervaring deelde over de krachten van de vrouw. Tijdens deze show wordt het verhaal van de vrouwelijke kracht laten zien door middel van beweging, stijl en zelfexpressie.

Ze heeft het specifieke silhouet van de Nike Dunk Low gekozen vanwege de veelzijdigheid en duurzaamheid van de sneaker. Ze benadrukt dat je je met elke beweging gegrond en flexibel moet voelen.

De Parris Goebel x Nike Dunk Low ‘Playful Pink’ collab zal 24 oktober 2023 beschikbaar zijn via de site van Nike. Houd ook onze Sneakerjagers releasekalender in de gaten voor deze Nike Dunk Low sneakers, maar ook voor andere top releases!