Skip to content
Upcoming

Damn! Check hier de Nike Air Jordan 1 OG High Rust Shadow a.k.a Patina

24 maart 2021 13:08
Damn! Check hier de Nike Air Jordan 1 OG High Rust Shadow a.k.a Patina

De hoge Nike Air Jordan Rust Shadow a.k.a Air Jordan 1 Patina staat op onze favorietenlijst. Deze sicke sneaker is een must have om aan je collectie toe te voegen. Lees daarom verder voor alle informatie!

Back to 1985

Tinker Hatfield krijgt alle eer voor zijn werk met Michael Jordan, maar het was Peter Moore die de eerste Jordan ontwierp die dit iconische verschijnsel op gang bracht. De Nike Air Jordan 1 High debuteerde in 1985, toen Michael Jordan er voor het eerst het veld mee betrad. Hij verbrak hiermee de regels van de competitie en de wil van zijn tegenstanders, maar voor MJ en zijn kenmerkende schoen, was dit de beste keuze ooit.

Air Jordan Rust Shadow | High Patina | Light Army

De Air Jordan 1 is de sneaker die de basketbalcultuur en street fashion succesvol weet te combineren. Dit Rust Shadow high-top model combineert het ontwerp met een heerlijke colorway, waarbij het silhouet is uitgevoerd in een zwarte leren basis met accenten van Rust Shadow, Light Army en Fresh Mint.

Aan de voorkant, de mudguard en de Swoosh is een roet-look op de leerbruine ‘Light Army’ te zien. Het silhouet heeft een sicke Shadow Grey overlay en een tong van nylon. Voor het geborduurde tonglabel is de kleur Fresh Mint gekozen, wat voor het laatst te zien was op de AJ1 ‘Bio Hack’.

Nike Air Jordan 1 High Rust Shadow Patina
Nike Air Jordan 1 High Rust Shadow Patina
Nike Air Jordan 1 High Rust Shadow Patina
Nike Air Jordan 1 High Rust Shadow Patina
By Footpatrol

Release | 555088-033

De Air Jordan 1 OG High ‘Rust Shadow’ dropt op donderdag 25 maart om 09:00 uur en zal verkrijgbaar zijn vanaf € 159,99 euro via Nike SNKRS en verschillende retailers. Vergeet niet om de reminder aan te zetten via de onderstaande knop.

Air Jordan 1 High OG 'Rust Shadow'

555088-033 · Prijs vanaf €80,-

Naar alle aanbieders

Via onze nieuwspagina en Instagram houden wij jullie dagelijks op de hoogte over de tofste sneaker related content. Download ook de app om nooit meer een sneaker te missen en natuurlijk kans te maken op te gekke prijzen. Ben je benieuwd naar upcoming sneakers en de achterliggende stories? Check dan naast de app, ook onze releasekalender. Hiermee houden wij jullie op de hoogte over alle upcoming releases!