Skip to content
Upcoming

Dames, maak je klaar voor de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’

12 november 2020 12:49
Dames, maak je klaar voor de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’

Dames, maak je klaar voor de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’. Het nieuwste model van Nike, de Nike Dunk Low Disrupt. Deze zagen we voor het eerst verschijnen op 4 september. We hebben al enkele colorways voorbij zien komen op dit dames model van Nike, en daar kan een nieuwe colorway een toegevoegd worden, zo zal er op vrijdag 13 november 2020 een ‘Black’ & ‘Dusty Pink’ colorway worden gedropt. De Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’ colorway zal de beschikking hebben over te gekke details en een prachtige nieuwe kleurencombinatie.

De Nike Dunk Low is in een nieuw jasje gehesen en het resultaat is de Disrupt versie. Het model heeft Nike speciaal voor vrouwen ontworpen en er zijn al verschillende colorways gedropt. Dat is nog niet alles want er staan er ook nog wat voor ons op de planning dit jaar!

Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’

Een witte geperforeerde basis wordt er gebruikt voor de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa‘. Daar bovenop zijn turquoise overlays san suède bevestigd en in diezelfde kleur zijn ook de veters. Op de veters zit een te gek detail, namelijk een diamant. Verder wordt er voor de tong een crème kleur gebruikt, dit is dezelfde tong die we terug zien bij de Nike Blazer. De zwarte details op de sneaker zorgen voor een super strakke look. De witte midsole en de turquoise outsole zorgen voor een complete look.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum vastgesteld voor de Nike Dunk Low Disrupt ‘Copa’. We hopen dat dit paartje nog in 2020 gedropt zal worden bij Nike. Er zal dan een prijskaartje aanhangen van €110. Om op de hoogte te blijven van deze, en alle andere releases kan je ons volgen op Instagram of de releasekalender in de gaten houden. Check de nieuwste colorway van de Nike Dunk Low Disrupt hieronder.

Nike Dunk Low Disrupt 'Copa'

DD6619-400 · Prijs vanaf €122,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low Disrupt Copa
Nike Dunk Low Disrupt Copa
Nike Dunk Low Disrupt Copa
Images by: Nike