Skip to content
Upcoming

Dames, de Nike Air Max 97 ‘Ghost’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn

8 juli 2020 09:39
Dames, de Nike Air Max 97 ‘Ghost’ zal binnenkort verkrijgbaar zijn

De zomer staat voor de deur, en dat is voor Nike een reden om een hele hoop nieuwe colorways van verschillende sneakers te releasen. Zo ook voor de Nike Air Max 97, de nieuwe colorway ‘Ghost’ zal exclusief voor dames zijn. Wanneer de Nike Air Max 97 ‘Ghost’ precies gereleased zal worden is nog onbekend, wel verwachten wij dit toffe paartje in 2020.

In 1997 kwam de Air Max 97 op de markt, dit model van Nike werd ontworpen door Christian Tresser. De allereerste colorway van de AM 97 was de ‘Silver Bullet’. Dit model was de eerste sneaker die over een volledig Air Unit beschikt over de gehele zool. Dit zorgt natuurlijk voor een ultiem comfort en een super mooie look. Ondertussen is deze sneaker ook als golfschoen op de markt.

Nike Air Max 97 ‘Ghost’ | CZ6087-102

De Air Max 97 valt natuurlijk op door de kleinere Swoosh dan we gewend zijn en de verschillende overlays. Op deze ‘Ghost‘ colorway voor dames zijn met name lichte kleuren gebruikt. Dit zorgt voor een super cleane colorway. Op het bovenwerk zijn lederen overlays in blauwe en wit-crème tinten te zien. Ook de details op de sneaker zijn blauw van kleur. De Swoosh is zwart van kleur, en ook hier omheen komt blauw terug. Op de hiel van de sneaker is in zwarte letters ‘Air Max’ te zien. De zwarte details zijn verder te zien op de outsole en de insole van de sneaker.

De Nike Air max 97 ‘Ghost’ zal gereleased worden voor dames, je kan dit paartje scoren voor €180,-. Wanneer deze toffe colorway van de Air Max 97 uit zal komen is nog onbekend maar deze zal in ieder geval bij Nike verkrijgbaar zijn, en bij een geselecteerd aantal retailers. Als jij als eerste op de hoogte wil zijn van updates rondom deze sneaker, kan je ons volgen op social media.


Nike Air Max 97 'Ghost'

CZ6087-102 · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike