Skip to content
Watch

Daan Boom te gast in eerste aflevering van Sneakerjagers On Air podcast

5 september 2019 14:02
Daan Boom te gast in eerste aflevering van Sneakerjagers On Air podcast

Bekijk HIER de eerste aflevering.

Vanaf zondag 8 september start Sneakerjagers met een reeks podcastafleveringen onder de titel ‘Sneakerjagers On Air’. Eén van de gasten in de eerste aflevering is veelzijdig presentator en programmamaker Daan Boom, bekend van onder andere het (inmiddels klassieke) programma ‘Streetlab’ en Betreden op Eigen Risico’.

Daan won in 2008 samen met zijn vrienden Stijn van Vliet en Jasper Demollin de nationale Kunstbende met absurdistisch cabaret. Van 2010 tot 2013 toerde hij met cabaretier Hans Liberg als side-kick in zijn show. Landelijk bekend werd hij met het programma Streetlab. Een programma waarin vier jeugdvrienden sociale experimenten uitvoeren. Met dit programma werden zij genomineerd voor de Gouden Televizierring. Vanaf 2018 is Daan ook als presentator te zien in het KRO-NCRV kinderprogramma Betreden op Eigen Risico en maakt hij de Youtube serie Kelderklasse 15. Daan gaat in het najaar van 2019 het theater in met zijn eerste one-man-show onder de titel: ‘De Eerste’.

Wat Sneakerjagers vooral opviel is dat Daan door het blad Esquire is verkozen tot ‘best geklede man’ van 2018. Een titel die hij nog enkele maanden mag dragen! Daan versloeg rapper Freddy Tratlehner, zanger Jeangu Macrooy, acteur Gijs Naber en politicus Jesse Klaver. En ‘best geklede’ mannen houden natuurlijk van sneakers en daar willen we dan ook alles over weten! Dat er ook hele andere hilarische anekdotes over Daan in de eerste aflevering voorkomen hadden wij ook niet gedacht. Wat hebben we gelachen!

De eerste Sneakerjagers On Air Podcast met onder andere Daan Boom is te beluisteren vanaf zondag 8 september op iTunes en Spotify en te zien op Youtube.