Skip to content
Newsfeed

Black Friday Week: Tot 60% korting op onze favoriete adidas items

24 november 2023 12:45
Black Friday Week: Tot 60% korting op onze favoriete adidas items

Het is weer die tijd van het jaar waarbij we kunnen profiteren van vele aanbiedingen en hoge kortingen. Ook adidas biedt een breed scala aan items aan met tot wel 60% korting. Van 24 november 2023, 07:00 tot en met 26 november 2023, 23:59 is het Black Friday bij adidas en staan ze klaar om sneakerliefhebbers te verwennen met een uitgebreide sale.

Heb je al een tijdje je oog laten vallen op een paar sneakers of kledingstukken? Of staat er wat op het kerstverlanglijstje van je geliefde? Dan is de Black Friday week het ideale moment om te gaan shoppen!

Tijdens de Black Friday Sale van adidas ontdek je een uitgebreid assortiment items, van trendy sneakers tot tassen. Hier kun je voor een betaalbare prijs een volledige outfit samenstellen van verschillende laagjes. Iets wat je perfect warmhoudt voor de aankomende koude dagen! Bovendien is alles wat je bij adidas aanschaft van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je er extra lang van kunt genieten. Bekijk hieronder een aantal top picks uit de sale!

Top picks uit de adidas Black Friday Sale

Bekijk onze Sneakerjagers Black Friday Gids voor meer sneaker en streetwear aanbiedingen.