Skip to content
Events

Crepe City staat dit weekend in Berlijn

11 november 2022 18:23
Crepe City staat dit weekend in Berlijn

Op zondag 13 november 2022 komt het bekende sneakerevenement Crepe City naar Berlijn. Het event stond eind juli 2022 in de NDSM Loods in Amsterdam en nu keert het festival terug naar Duitsland. Het event start om 12:00 uur en duurt tot 18:00 uur. Bezoekers met early tickets kunnen het event al om 11:00 uur bezoeken. De laatste tickets zijn nog verkrijgbaar!

Crepe City Berlijn

Crepe City is een jaarlijks terugkerend sneaker event uit Europa. Sinds de eerste editie in 2009 is Crepe City dé plek voor sneakerliefhebbers. Met jaarlijks duizenden bezoekers en honderden sneaker stands is het event keer op keer een groot succes. Zo ook afgelopen weekend, toen het festival plaatsvond in Boxpark Wembley, Londen.

Nu komt het event naar Berlijn. Op zondag 13 november 2022 staat de Festsaal in Kreuzberg vol met de meest exclusieve sneakers. Met meer dan honderd sneaker stands is er voor iedere sneakerliefhebber wat wils. Zo vind je op het event resellers uit de hele wereld die stuk voor stuk de meest unieke sneakers aanbieden. Denk hierbij aan Dunks, Air Jordan 1’s, New Balance 550’s en velen meer. Ook vind je hier Europa’s grootste Air Max dealers.

Crepe City
Foto Crepe City

Naast sneakers heeft Crepe City ook verschillende stands met hyped kleding en accessoires. Denk hierbij aan kleding items van Supreme, Palace, A Bathing Ape en velen meer. Gedurende het event kun je meedoen met verschillende activiteiten en kun je kans maken op Foot Locker vouchers. Laat jouw sneakers customizen door jouw favoriete artists of laat ze grondig schoonmaken door een van de cleaning services op het event.

StockX sneakers verficatie

Dit jaar staat ook StockX op Crepe City in Berlijn. Hier biedt de grootste online marktplaats voor sneakers en streetwear, verificatie service op locatie. Laat hier jouw sneakers checken op authenticiteit door StockX medewerkers en kom meer te weten over de authenticiteit van sneakers.

StockX Crepe City Berlin
Foto StockX

Ook kun je hier kans maken op unieke prijzen. Zo komt StockX ook met een mystery box giveaway. Test jouw kennis in sneakers en maak kans op grote prijzen. Daarnaast kun je bij de StockX stand meedoen met verschillende spellen en in gesprek gaan met verificatie experts.

Tickets

Het evenement Crepe City vindt zondag 13 november 2022 plaats in de Festsaal in Kreuberg, Berlijn. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar. De tickets gaan per tijdslot en zijn dus tijdgebonden. Reguliere tickets met tijdslot 14:30 uur – 18:00 uur zijn nog verkrijgbaar via de site van Crepe City site. Tickets kosten €10,00.

Bekijk hieronder sfeerbeelden van voorgaande edities en scoor jouw tickets. Zien wij jou dit weekend in Berlijn?

Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Crepe City
Foto’s Crepe City